Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 november 2015

Prospan® met uniek EA 575® extract

Vraag naar fytotherapeutische geneesmiddelen neemt toe
Dat is de conclusie uit een onderzoek van het Allensbach Instituut. Dit onderzoek toont aan dat 75% van de mensen medicijnen op natuurlijke basis prefereert. Een aanzienlijke groei wanneer je weet dat dit aan het einde van de vorige eeuw nog 50% was. Voor veel fytotherapeutische geneesmiddelen zijn, voor wat toepassing en veilig gebruik betreft, goede ervaringen opgebouwd. Prospan®, een geregistreerd fytotherapeutisch geneesmiddel bij hoest, heeft daaraan een hele belangrijke bijdrage geleverd. Dit meldt Salveo Pharma in een persbericht aan Careality.

Salveo Prospan fyto hoestmiddel visual-adve glasman - kopieProspan® uniek door het EA 575® extract
Prospan hoestpreparaten worden gekenmerkt door het unieke Klimop- Extract EA 575. Dit extract bezit slijmverdunnende, luchtwegverwijdende, hoestprikkeldempende en ontstekingsremmende eigenschappen. Hierdoor is Prospan uitermate geschikt om geadviseerd te worden bij alle soorten hoest.

Prospan: wereldwijd no.1
Aan de ontwikkeling van Prospan liggen ruim 65 jaar ervaring en onderzoek ten grondslag. De continue verzameling van klinische patiëntendata onderbouwt de werkzaamheid en veiligheid van Prospan. Meer dan 65.000 patiënten in meerdere internationale studies hebben de veelzijdige werking en veiligheid bij volwassenen en kinderen aangetoond. Inmiddels is dit veelzijdige hoestmiddel dan ook wereldwijd verkrijgbaar; in 105 landen wordt Prospan o.a. door kinderartsen voorgeschreven waarmee Prospan fytotherapeutisch hoestmiddel nummer 1 van de wereld is.

Ideaal afgestemd op duur van de kuur
Een gemiddelde hoest duurt 7 dagen. Hier speelt Prospan op in met de verpakking van 100 ml. Voor elk doseeradvies is één verpakking ruim voldoende om één kuur af te ronden. De 200 ml verpakking is ideaal voor meerpersoonshuishoudens/gezinnen. Daarnaast heeft Prospan sachets in haar assortiment; handig om ook buitenshuis de voorgeschreven dagdosering in te kunnen nemen.

De meest voordelige keuze; tot 6x goedkoper voor de consument
Naast kwaliteit en gebruikersgemak is Prospan de beste keuze wanneer het product beoordeeld wordt op basis van prijs per dag. Prospan is in bepaalde gevallen o.b.v. prijs per dagdosering, binnen het totale aanbod van hoestdranken, tot 6x goedkoper! Verder onderscheidt Prospan zich met name bij kinderen positief op smaak.

Prospan is het beste en meest eenvoudige advies voor uw klant met hoest.

Voor meer informatie: www.prospan.nl / www.salveo-pharma.nl


Deel dit bericht:


Careality