Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 november 2015

Nieuw in Leiden: Vitaminstore

Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en een ruim assorti-
ment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Sinds twee jaar opent Vitaminstore alleen nog maar winkels met daarin een
hippe juicebar en dat maakt het tot een uniek winkelconcept. Dit meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

Vitaminstore - leidenVitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven, en helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Het frisse en uitnodi-
gende concept van Vitaminstore bevat een breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedingssupplementen, super-
foods, natuurcosmetica, slowjuicers of sportvoeding uitstekend bediend kan worden.

Omdat we tegenwoordig lang niet altijd voldoende groente en fruit binnenkrijgen is sinds 2 jaar het Vitaminboost juicebar concept aan de winkel toegevoegd. In deze hippe juicebar worden verse sappen bereid waar een extra boost van bijvoorbeeld spirulina aan toegevoegd wordt; voor meer energie en een betere weer-
stand. Of eiwitten voor sneller herstel na het sporten. Daarnaast worden er heerlijke ontbijtshakes en lunchvervangers gemaakt met namen als Green Magic of Mango Mania.

De winkel, gelegen aan de Haarlemmerstraat 153, is inmiddels al geopend. De officiële opening zal echter plaatsvinden op donderdag 26 november om 12:00 uur. Hierna volgt een feestelijk weekend vol gezonde openingsaanbiedingen. Ook is er de mogelijkheid tot het proeven van de verse juices en er zijn leuke productdemonstraties van bijvoorbeeld het natuurcosmetica merk Madara. Vitaminstore ‘every body happy’.


Deel dit bericht:


Careality