Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 november 2015

Kruidvat opent eerste winkel in Frankrijk

Vandaag opent Kruidvat officieel de deuren van haar nieuwe winkel in Lille. Het is de eerste winkel die de drogisterijketen opent in Frankrijk. Kruidvat biedt hier, naast het vertrouwde eigen assortiment health- en beautyproducten, ook grote Franse merken aan tegen scherpe prijzen.

Dat Kruidvat haar eerste winkel van Frankrijk in Lille opent, is geen toeval. Volgens Gerard van Breen, CEO van Kruidvat, is het een bewuste keuze geweest. Van Breen: “Lille ligt in het centrum van Europa en is een aantrekkelijke stad die door veel mensen wordt bezocht. Ik kijk ernaar uit om onze nieuwe klanten daar te gaan verrassen met ons bekende, brede aanbod en lage prijzen.”

400 m² winkelplezier
De nieuwe winkel aan de Rue Léon Gambetta 274 biedt 400 m² winkelplezier en meer dan 10.000 health- en beautyproducten tegen zeer scherpe prijzen. Clement Kwiatkowski heeft de dagelijkse leiding in de winkel en hij wordt bijgestaan door zes medewerkers. Naast het eigen assortiment kwaliteitsartikelen zoals gezichtsverzorgingsproducten, luiers, shampoos, hygiëneproducten en huishoudartikelen, biedt Kruidvat Lille ook bekende merken als Garnier, L’Oréal, Maybelline en Nivea aan. Ook zet de Franse winkel wekelijks een aantal modeartikelen, snoepgoed, speelgoed en geschenkartikelen in de kijker, wederom tegen aantrekkelijke prijzen.

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden in een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten


Deel dit bericht:


Careality