Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 november 2015

PINsert Magazine neemt ondernemer mee in wereld van pinnen

St BEB Pinsert magazine nov 2015PINsert is een nieuwe uitgave die ondernemers op een laagdrempelige manier meeneemt in de wereld van het pinnen. ‘Met de PINsert laten we zien dat zakelijke communicatie ook vrolijk en pakkend kan zijn. Met een verrassende magazinestijl stippen we pinthema’s aan, zoals betaalgedrag/-voorkeur, contactloos betalen, retourpinnen, contant geld.  Op zo’n manier dat je er als ondernemer ook nog iets van opsteekt’, aldus Miriam Osten, van Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen.

In de uitgave winter 2015/2016 spelen Dennis Weening en Karsu open kaart over hun betaalgedrag, geven consumenten een kijkje in hun portemonnee en geven de banken antwoord op 10 brutale vragen. Met de Mail & Win-actie maken ondernemers kans op een (extra) gratis contactloze betaalautomaat. Naast de printversie is de PINsert ook online te lezen op www.pinnenzakelijk.nl/pinsert.

De PINsert is gelanceerd als onderdeel van de campagne Hoe wil jij pinnen?, een initiatief van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen. Aanleiding zijn de snelle ontwikkelingen en trends in het betalingsverkeer die relevant zijn voor ondernemers en medewerkers.


Deel dit bericht:


Careality