Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 november 2015

100 Jaar historie voor parfumerie Pour Vous Conijn in Hoorn

Donderdag 19 november zijn de deuren van parfumerie Pour Vous Conijn feestelijk geopend. Per 1 november 2015 is DA Française gewijzigd van franchise formule en van eigenaar. Michel en Susanne Brouwer gaan verder onder de vlag van parfumerie Pour Vous, voor de drogisterij hebben zij gekozen voor DIO drogisterijen. Michel en Susanne nemen met trots het stokje van de familie Conijn over, en zullen u, samen met het vaste team, voorzien van het beste advies op gebied van schoonheid en gezondheid! Dit schrijft Pour Vous Nederland in een persbericht aan Careality.

A.S.Watson Pour Vous Conijn te HoornPour Vous staat voor veel aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. Het vertrouwde team van Conijn kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Hoorn en omstreken kennis te laten maken met het Pour Vous concept. Hierdoor zal de charme en toegankelijkheid nog meer benadrukt worden in de wereld van luxe cosmetica. Bij Pour Vous Conijn ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look.

Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.

ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.


Deel dit bericht:


Careality