Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 november 2015

2,5 x minder kans op zwangerschap met nieuwe morning-afterpil ellaOne

HRA Pharma ellaOne after morning pilMet ellaOne, de nieuwe generatie morning-afterpil van dezelfde producent als Norlevo, heeft een vrouw duidelijk minder kans op zwangerschap. ellaOne is namelijk ook effectief als het LH-hormoon stijgt (de twee dagen voor ovulatie) en Norlevo werkt dan niet meer.

Aangezien het moment van ovuleren sterk kan variëren, weet een vrouw niet wanneer haar ovulatie is. Daarom heeft een vrouw met ellaOne, bij inname binnen 24 uur, 2,5 minder kans op zwangerschap dan bij Norlevo.  Dus het beste advies voor een consument die niet zwanger wil worden, is ellaOne.

De uitgebreide informatie over ellaOne vind je op www.drogiweb.nl


Deel dit bericht:


Careality