Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 december 2015

Trendsetter Difrax nummer 1 babymerk

De laatste Nielsen rapportage (1)  laat zien dat Difrax met een marktaandeel van meer dan 40% zich met recht het nummer 1 babymerk in Nederland mag noemen.

Difrax assorti S-fles  kopieDe Difrax S-fles is de nr. 1 babyfles voor natuurlijk voeden
De S-fles met anti-colic systeem en de trendy kleurtjes is uniek. Het anti-colic systeem achterin de S-fles én de speciale S-vorm zorgen voor een constante toevoer van melk. Er ontstaan minder luchtbelletjes die zich bovendien niet mengen met de voeding. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden en hebben baby’s minder last van darmkrampjes. De S-fles is ideaal vanaf de geboorte en wordt met succes gebruikt bij het geven van afwisselend borst- en flesvoeding. Door de S-vorm ligt de baby tijdens het drinken in een natuurlijke ronde houding, met het hoofdje iets omhoog. Precies zoals bij het geven van borstvoeding.  De S-fles is verkrijgbaar in 2 varianten en 6 verschillende kleuren.

Difrax sfeerIn elk huishouden een Difrax fopspeen
De Difrax fopspeen is herkenbaar aan het vlindervormige schildje, de hippe prints en vrolijke kleuren. De Difrax fopspeen is als enige merk verkrijgbaar in 5 verschillende maten die meegroeien met de zuigbehoefte en leeftijd van de baby.  Naarmate de baby groter wordt, groeit het schildje mee met het gezichtje van de baby. Ook wordt het zuiggedeelte steeds massiever, zodat het beter bestand is tegen de sterker wordende kaken van het kindje. “Fantastisch om zulke mooie cijfers terug te zien, dat is uiteindelijk waar we het voor doen tevreden ouders met blije baby’s!”, aldus Vivienne van Eijkelenborg (CEO). De Difrax fopspenen zijn verkrijgbaar in 2 vormen: Natural en Dental. Voor welke vorm gekozen wordt, hangt af van de voorkeur van de baby. De Difrax fopspenen zijn verkrijgbaar in meer dan 40 designs en in 5 verschillende maten van prematuur/ pasgeboren tot 18 maanden en ouder.

(1) Nielsen P10-15 gescande data food/drug, oktober 2015


Deel dit bericht:


Careality