Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 december 2015

SOAP Treatment Store opent vestiging in Eindhoven

SVandaag opent SOAP Treatment Store met een groot  feest haar zesde vestiging in Nederland in het centrum van Eindhoven. Een beautysalon wat veel meer is dan alleen dat! Store owner Sabrina de Veld (foto) noemt het een waar beautyparadijs: “Iedere dag staat een professioneel team van SOAP specialisten klaar voor beautybehandelingen en persoonlijk advies. In alle rust kun je hier de beste beautyproducten shoppen, onder het genot van een heerlijk kopje thee, koffie…of ’n wijntje.” Dit schrijft SOAP Treatment Store in een persbericht aan Careality.

Come in and experience
Sabrina de Veld is de trotse eigenaresse van de SOAP TREATMENT STORE in Eindhoven. Na 17 jaar een kleine schoonheidssalon gehad te hebben, heeft zij de stap naar het grote SOAP ondernemerschap gemaakt. “Toen ik gevraagd werd deze STORE in Eindhoven op te zetten, heb ik direct ja gezegd. Dit is echt iets dat ik hier nog mistte. Eindhoven bruist en is een innovatieve stad. Daar past dit zo goed in.”

Op de begane grond tref je als eerste de bekende SOAP Bar: Dè plek waar je voor of na een behandeling en tijdens het shoppen van  een heerlijk kopje KUSMI thee, ’n capo of een wijntje van 94Wines kunt genieten. Loop gerust rond om alle beautyproducten te ruiken, voelen en de SOAP Specialisten te vragen om advies: zij weten alles van huidverzorging, huidverbetering en de laatste ontwikkelingen in de wereld van beauty.

Er is een op maat gemaakte 15 meter lange bank waar je kunt genieten van de SOAP signature pedicures en manicures. Meerdere malen verkozen tot de beste mani’s & pedi’s (door o.a. Parool en Time Out). En…SOAP heeft, speciaal voor Eindhoven, een BROW BAR ontworpen, waar je je brows kunt laten shapen en stylen zodat je helemaal on trend bent.

SOversized behandelkamers en spray tan booth
In het souterrain zijn 5 oversized behandelkamers te vinden waar je een facial, peeling of een heerlijke massage kunt ondergaan. Al deze treatments worden uitgevoerd met de producten van Dermalogica, Obagi, Dr Schrammek en het eigen merk SOAP RECOMMENDS. En zoals te zien op het uitgebreide SOAP Menu kun je in Eindhoven ook terecht voor de wax-behandelingen van SOAP (ja ja, ook de brazilian wax verovert Eindhoven). Daarnaast is er een spray tan booth ingericht, waar je binnen 30 minuten een sun-kissed kleurtje hebt, alsof je zojuist terug bent van een weekje Malediven!

DOCTORS AT SOAP
Zoals in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam is in Eindhoven ook DOCTORS AT SOAP te vinden. DOCTORS AT SOAP zijn in store klinieken van SOAP Treatment Store, waar je terecht kunt voor botox, fillers en medische peelings.

Vanzelfsprekend wordt er bij DOCTORS AT SOAP in Eindhoven, net zoals bij de andere in store klinieken, volgens het NO TRACE FACE®- protocol gewerkt. Dit betekent dat de artsen altijd streven naar een mooi en fris uiterlijk, zonder dat je er “behandeld” uitziet. Puur natuurlijk en prachtig dus.

De gecertificeerde artsen van DOCTORS AT SOAP in Eindhoven, onder leiding van Marguerite van Randwijck, nemen graag de tijd voor een gratis persoonlijk consult en werken uitsluitend met gekwalificeerde producten van Restylane en Azzalure.

 


Deel dit bericht:


Careality