Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 december 2015

Producten die jezelf en je ledematen weer vlug opwarmen

Niets is zo fijn als een fikse wandeling op een winterse of mooie herfstachtige dag. Even heerlijk genieten van de natuur, samen met familie of vrienden, terwijl men een gezonde wandeling maakt. Ook bij hardloopfanaten is deze tijd van het jaar geliefd. Op een frisse ochtend in het weekend is het rustig op de wegen en fietspaden en is het écht genieten tijdens het rennen. En met een goed hardloopjack of muts houdt men de ergste kou eenvoudig tegen.

Remark Midalgan extra warmMaar na een wandeling of run in de kou is het belangrijk om jezelf weer snel op te warmen. Vaak voelen de ledematen koud en verkleumd aan. Dat opwarmen kan natuurlijk bij een warme kachel (of verwarming), onder de douche, in bad of met een heerlijke kop warme chocolademelk of thee. Dit schrijft Remark in Rogat in een persbericht aan Careality.

Er zijn producten verkrijgbaar die spieren en ledematen op een snelwerkende, unieke en doeltreffende wijze verwarmen en versoepelen. Deze producten zijn ook zeer geschikt voor de koukleumen onder ons: mensen die in de winter voortdurend last hebben van koude handen, voeten en benen. Dit kan erg vervelend zijn en soms zelfs pijnlijk gaan aanvoelen. Gelukkig zijn er diverse producten die (snel) hulp en verlichting bieden!

Remark Therme Finn Sauna HotMidalgan
Midalgan is een spierverzorgingsproduct voor vermoeide, overbelaste, stijve en koude spieren. Midalgan crème is verkrijgbaar is een warme variant, maar ook een extra warme variant voor de echte koukleumen onder ons.

Remark Zarqa Stimulating feet & legsTherme
Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub, dit unieke scrubproduct van Therme geeft een unieke sensatie op je huid. De combinatie van een effectieve zoutscrub met de essentiële oliën van Eucalyptus en Menthol zorgen voor een intensieve warmte- en aroma sensatie!

ZARQA
ZARQA Stimulating Feet & Legs is een plantaardige receptuur speciaal ontwikkeld om voeten en benen te verzorgen/verwarmen voor langdurige activiteiten, duursport en voor andere buiten activiteiten.

 


Deel dit bericht:


Careality