Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 december 2015

De Tuinen Aloë Vera dag- en nachtcrème ‘Beste product van het Jaar 2015-2016 in Nederland’ in de categorie Gezichtsverzorging

De Tuinen Colinda Hoegee en  Nienke OomsDe winnaars van de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar Nederland 2015-2016’ zijn gisteren, woensdag 16 december, bekend gemaakt. De Tuinen Aloë Vera Dag- & Nachtcrème is winnaar in de categorie Gezichtsverzorging. Dit meldt De Tuinen vandaag in een persbericht aan Careality.

30.000 Nederlanders hebben gestemd op het verzorgings-
product van De Tuinen, die het opnam tegen L’Oréal en Garnier. “Wij zijn bijzonder blij met deze prijs,” aldus een trotse Colinda Hoegee, algemeen directeur van De Tuinen. “Dit product is al meer dan 35 jaar dé favoriet van onze klanten. Door de jaren heen is het drie keer van uiterlijk veranderd, maar de inhoud is precies hetzelfde gebleven. Op jaarbasis maken wij meer dan 100.000 klanten blij met dit product. Met het winnen van deze prijs hebben we een nog steviger fundament om de verzorgingslijn van de ‘De Tuinen’ te blijven ontwikkelen en uit te breiden.”

De Tuinen Aloe Vera Dag- & NachtcrèmeALOË VERA DAG- & NACHTCRÈME
Het sap van de Aloë Vera plant is rijk aan vitaminen en werkt verzachtend, vocht-
regulerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De Tuinen Aloë Vera Dag- en Nachtcrème bevat 70% Aloë Vera concentraat. De antioxidanten uit Groene Thee beschermen de huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Alle verzorgingsproducten van De Tuinen zijn vrij van parabenen, Sodium Lauryl Sulphate en microplastics.

Over Beste Product van het Jaar
Beste Product van het Jaar is een groot consumentenonderzoek waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Wordt een product als beste door de consumenten beoordeeld, dan mag het product zich een jaar lang Beste Product van het Jaar Nederland noemen. De verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland werd dit jaar voor een tweede keer georganiseerd.


Deel dit bericht:


Careality