Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 december 2015

Nieuwe kruidentheeën van Kneipp

Bijna niemand zegt nee tegen een kopje heerlijk geurende (kruiden)thee. Thee is, op water na, de meest gedronken drank ter wereld. We drinken in Nederland 3,5 miljoen liter thee per dag (3 koppen per dag per persoon) en de theeconsumptie stijgt nog steeds. Ontdek nu ook de vernieuwde natuurlijke kruidentheeën van Kneipp en de twee nieuwkomers: ‘Kneipp detox thee’ en ‘na het eten thee’. Theeën met een gezondheidsondersteunende werking, een zuivere samenstelling én een heerlijke smaak.

Het nieuwe theeassortiment van Kneipp bestaat uit tien verschillende natuurlijke kruidenmelanges. Voor elke behoefte is er een specifieke thee. Zo is er bijvoorbeeld brandnetel thee, bekend om zijn zuiverende eigenschappen, cranberry thee die de blaas ondersteunt en verzachtende kalmerende kamille thee. Daarnaast zijn er ook ‘probleemoplossende’ theeën zoals de welterusten thee en de goede stoelgang thee. Alle Kneipp theeën hebben een extra smakelijke twist dankzij natuurlijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld citroengras, gember, zoethout en kaneel. En uiteraard bevatten ze, geheel volgens de filosofie van Kneipp, geen kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen.

Kneipp kruidenthee detox 15 sachetsDetox thee

Ben je zuinig op je lijf? Probeer dan eens de nieuwe detox thee van Kneipp. Deze natuurlijke melange bevat brandnetel, venkel, matéblad en een vleugje paardenbloem. Kruiden die bekend staan om hun ontgiftende werking. Daarnaast is er ook citroenverbena, gember, abrikoosaroma en sinaasappelschil aan toegevoegd die de thee een ontzettend lekkere smaak geven zodat je er geen genoeg van kunt krijgen. Dat komt mooi uit, want je kunt deze thee zo vaak drinken als je wilt.

Na het eten thee

Een andere zeer bijzondere nieuwe thee is de Kneipp ‘na het eten’ thee. Deze thee is gebaseerd op de zuur-base theorie uit de natuurvoeding. Kneipp ‘na het eten’ thee ondersteunt een beter zure-base-evenwicht door toevoeging van kruizemunt, vlierbloesem en zink en heeft een fijne smaak dankzij onder meer bramenblad, zilverlindebloesem, appelmunt, melisse en citroenschil. Een lekkere thee om aan je bezoek voor te schotelen na een avond tafelen.

De nieuwe Kneipp kruidentheeën hebben een adviesprijs van € 2,99 (15 sachets).


Deel dit bericht:


Careality