Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 december 2015

De nieuwe make-up van Etos

Etos deco cosm Spring Look 2016Etos lanceert een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten, een verbeterde kwaliteit en een prachtige on trend verpakking. Kortom: kwaliteit en luxe voor een betaalbare prijs, waar je gewoon hebberig van wordt.

BLUSHING ROMANCE Spring Look
Deze lente staat make-up in het teken van de romantiek. Kleuren zijn zacht en zoet, geïnspireerd op roze en rode rozen. En, met een ultra-vrouwelijke, blushing pink lip als finishing touch. Let love rule!

De nieuwe collectie bestaat uit een zeer breed assortiment van verschillende make-up producten en kleuren – van mascara, oogschaduw en concealer tot blush en lipgloss, maar ook kwasten. De nieuwe eigen merk make-up van Etos is een beauty merk waarmee je gezien wilt worden. Zo wordt Etos jouw one-stop-shop voor alles wat met beauty en persoonlijke verzorging te maken heeft!


Deel dit bericht:


Careality