Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
31 december 2015

Careality CareAwards: Stem op uw favoriet en maak kans op cadeaupakket van € 200!

U HEEFT NOG 8 DAGEN OM UW STEM UIT TE BRENGEN!

Careality publiceert in haar decemberuitgave het introductie overzicht 2013-2014-2015. In dit overzicht staan overzichtelijk per categorie producten genoemd die in deze jaren in het drogisterijkanaal zijn geïntroduceerd. Wij vragen u als lezer van Careality om uw stem kenbaar te maken.

Klik op de link hiernaast om de introductiepagina’s te downloaden CR0515_totaal 20-32

Via de link hierboven komt u in de digitale december editie. Vanaf pagina 20 staan alle introducties van de afgelopen 3 jaar die graag mee willen dingen naar de Careality CareAwards. Zij zijn verdeeld over 11 categorieën. U kunt tot 8 januari via www.careality.nl of per email care-awards@careality.nl drie favorieten per categorie doorgeven. Welk product brak de categorie open? Welke innovatie bracht de meeste omzet? Welke had de beste ondersteuning? Laat het ons weten, stuur uw 33 favorieten (3 per categorie) voor 8 januari naar de redactie. Wij kijken nauwkeurig welke winnaars uit deze lezerspoll komen en leggen de favorieten van de lezers voor aan onze vakjury. Deze bestaat uit:

– Nico Alberts, algemeen directeur Nicis Consumer Health
– Wouter Nooij, commercieel directeur DA Drogisterijen
– Kees Buur, Buying director A.S. Watson Health & Beauty Benelux
– Frank Turksma, a.i. KNDB voorzitter, drogisterij parfumerie Fizel
– Arjan van der Lingen, commercieel directeur Faco/D.I.O.
– Jan-Derek Groenendaal, algemeen directeur Etos
– Remco de Haas, hoofd inkoop Holland Pharma
– Joop Rutte, algemeen directeur info2action

Naar aanleiding van uw stem en het oordeel van de vakjury, ontvangen de categoriewinnaars in februari 2016 de Careality CareAward, Maar de lezers die meedoen aan deze leuke actie kunnen ook wat winnen. Careality verloot namelijk 20 overvolle cadeaupakketten – met een winkelwaarde van ruim € 200! – onder de lezers die hun favorieten doorsturen.

Dus: doe mee en geef uw favorieten door via het contactformulier op www.careality.nl (kopje contact) of stuur een email naar
care-awards@careality.nl


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality