Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 januari 2016

Nieuwe site over voedingssupplementen

CWelke voedingssupplementen bevorderen een goede nachtrust, helpen bij stress of als je intensief sport? Wat doet probioticia of visolie en moet je in de winter extra vitamine D nemen? Hoe krijg je mooie nagels, haar of huid? Al dit soort informatie vind je vanaf nu op de nieuwe website:
www.supplementinfo.nl Dit schrijft de NPN in een bericht aan Careality.

Naast een SupplementenABC met informatie over vitamines, mineralen, kruiden, visolie en probiotica is er ook een GezondheidsABC. In dat ABC kun je zoeken op onder meer weestand, cholesterol, gewrichten of afvallen. Handig als je wil weten welke supplementen iets voor jou kunnen betekenen.

Via supplementinfo wordt goede en betrouwbare informatie gegeven. Ook over de veiligheid. Er zijn leuke testjes en quizzen, cijfers en nieuws over voeding en supplementen. Een handige site dus, voor iedereen die wil werken aan de gezondheid of geïnteresseerd is in voeding.

(foto: archief Careality)


Deel dit bericht:


Careality