Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 januari 2016

Boek: Killer Body Book, schrijfster Fajah Lourens

Goede voornemers voor 2016? Fajah Lourens – actrice, DJ en koningin der fitgirls – inspireert je om jouw killer body te vormen én te behouden! Met haar Killer Body Book is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik.

In april 2016 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het rijk geïllustreerde Killer Body Book, waarin Fajah en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je helpen om de eerste stappen te zetten en je levensstijl aan te passen. Fajah is met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation (100k volgers) in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sporten en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.

Kosmos Uitgevers Killer Body Book Fajah Lourens - behind the scenesRuim twee jaar geleden begon Fajah met Mykillerbodymotivation. “Ik deed het vooral om mezelf te motiveren. Inmiddels motiveer ik heel veel andere mensen en is dat voor mij de allergrootste drive geworden om door te gaan. Via mijn boek hoop ik iedereen nóg beter te kunnen helpen en te motiveren. Het is mij gelukt, dus anderen zouden het ook moeten kunnen!”, aldus Fajah.

Naast handige tips & tricks staat het boek vol voedingsschema’s, foto’s van stap-voor-stap trainingen en lekkere recepten om jouw killerbody te vormen én te behouden.

Fajah Lourens (Amsterdam, 1981) werd op 21-jarige leeftijd bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast speelde ze in een tal van series en films. Sinds 2011 is Fajah ook werkzaam als DJ. Op sportief vlak speelde ze zichzelf in de kijker tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson in 2012. Niet lang daarna startte Fajah haar platform Mykillerbodymotivation op.

Killer Body Book
In 3 stappen naar een gezond en strak lichaam

Auteur: Fajah Lourens
Prijs: € 20,-

Verschijningsdatum: april 2015
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality