Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 januari 2016

Greenland Fruit Emotions scrub granité

Greenland Fruit Emotions Scrub GratinéEen goede scrub is een musthave voor iedereen. Scrubben is het verwijderen van dode huidcellen. Luchtvervuiling, droogte en stress: onze opperhuid heeft veel te lijden. Gelukkig vernieuwt onze huid zich constant van binnenuit. Als je de dode huidcellen niet verwijdert, kan je huid er grauw en dof gaan uitzien. Greenland komt nu met een innovatieve scrub, scrub granité. De scrub granité komt voor in zes geurcombinaties; papaja-citroen, kokos-mandarijn, limoen-vanille, grapefruit-gember, aardbei-anijs en drakenvrucht-witte thee. De producten zijn verpakt in de kenmerkende aluminium blikjes. Greenland scrub granité is onder andere vrij van parabenen, gluten, lactose, sls/sles, siliconen, minerale oliën, formaldehyde en micro plastic. De scrubs ruiken heerlijk en zijn geschikt voor elk huidtype. Tweemaal per week scrubben is de garantie voor een zachte en stralende huid. Bijkomend voordeel is dat je doorbloeding een oppepper krijgt. Dit meldt Greenland in een persbericht aan Careality.

Green Fruit Emotions ScrubGranite_200mlGezonde huid? Scrubben!
Je huid krijgt het extra te verduren in de koude maanden. Een scrubsessie zorgt ervoor dat je huid weer zacht en stralend wordt. De traktatie voor je huid is compleet als je na het scrubben een romige body butter of heerlijke bodylotion gebruikt. Greenland Fruit Emotions scrub granité is verkrijgbaar in zes verschillende overheerlijke geuren: papaja-citroen, kokos-mandarijn, limoen-vanille, grapefruit-gember, aardbei-anijs en drakenvrucht-witte thee. Breng een gewenste hoeveelheid scrub granité aan op een natte of droge huid. Scrub de huid zorgvuldig om de dode huidcellen te verwijderen en spoel de huid tenslotte grondig af onder de douche. Ons advies: ervaar deze scrub-innovatie zelf!

Alle bijzondere eigenschappen op een rij:
– Zes bijzondere geurcombinaties:
papaja-citroen, kokos-mandarijn, limoen-vanille, grapefruit-gember, aardbei-anijs en drakenvrucht-witte thee.
– Maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, incl. de scrubdeeltjes.
– Vrij van parabenen, gluten, lactose, sls/sles, siliconen, minerale oliën, formaldehyde en micro plastic.
– Verpakt in de kenmerkende mooie aluminium verpakking.
– Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
– Prikkelen je zintuigen: ze ruiken heerlijk, je huid voelt zacht aan en zier er stralend uit en de verpakkingen zien er geweldig uit

Prijs en verkrijgbaarheid
Greenland Fruit Emotions scrub granité 200 ml (consumentenadviesprijs €18,00) zijn verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels. Voor meer informatie kan de consument kijken op www.greenlandbodycare.com of mailen naar info@greenlandbodycare.com


Deel dit bericht:


Careality