Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 januari 2016

Boek: Het Feel Good Plan

Word gezond, gelukkig en slank in slechts 15 minuten per dag met Het Feel Good Plan van Dalton Wong. Deze super coach begeleidde talloze sterren, onder wie Amanda Seyfried en Jennifer Lawrence, op het gebied van voeding, beweging en lifestyle. De insteek is eenvoudig: als je je goed voelt, zie je er ook beter uit. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kosmos Uitgevers Het Feel Good PlanHet Feel Good Plan wil dat je van het leven en van je eten geniet. Dit boek gaat niet over honger lijden en bevat ook geen loodzwaar trainingsprogramma dat je alleen maar afbrandt. Het Feel Good Plan wil dat je voor jezelf zorgt en begrijpt wat je lichaam nodig heeft om zich optimaal te voelen.

Hoe krijg je dat voor elkaar?
Door een kwartier (dus minder dan 1 procent van je dag) te nemen om iets voor je lijf te doen waarvan je een goed gevoel krijgt. Je krijgt niet alleen meer energie, maar werkt aan blijvende verandering.

In het hoofdstuk Eet krijg je nieuwe versies van al je lievelingsgerechten, die beter zijn voor je lichaam. In het hoofdstuk Beweeg vind je effectieve trainingsschema’s die je energie geven en zelfs in het meest hectische leven eenvoudig zijn in te passen. In het onderdeel Relax leer je het geheim om te genieten van een gezond, blij leven buiten het werk. En tot slot is er een 12-wekenplan om je gezonde voornemens om te zetten in daden.

“Dalton leerde me hoe te eten, bewegen en een heerlijk maar gezond leven te leiden.” – Jennifer Lawrence

Het Feel Good Plan
Auteur: Dalton Wong
Prijs: € 20,-
ISBN: 9789021561837
Verschijnt: 16-02-2016
Kosmos Uitgevers

 

 


Deel dit bericht:


Careality