Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 januari 2016

Complete Salon Manicure trendcollectie, van Sally Hansen

De Sally Hansen Complete Salon Manicure trendcollectie heeft alles in huis om iedere veeleisende fashionista blij te maken. Zes waanzinnige kleuren én natuurlijk de zeven geweldige voordelen van de lijn die allemaal in één klein nagellakflesje passen: een base coat, een nagelverharder, een vitaliserende groei-stimulerende behandeling, een adembenemende top coat, chip-proof, een professionele salonkleur én gelachtige glans. Dit meldt Coty Benelux in een persbericht aan Careality.

Zoals altijd speelt Sally Hansen perfect in op de trends van de catwalk. Van het jurkje met de klassieke parels tot de koningsblauwe suède schoenen… het vlammende rode lerenjasje of een zoet roze clutch… deze zes nieuwe nagellakkleuren passen perfect bij de IT-tinten van de catwalk.

Coty Sally Hansen Complete Salon Manicure #554 New Flame-RoodZes trendy catwalk kleuren / adviesverkoopprijs:
Luna Pearl #120 € 10,99
Au Nature-al #212 € 10,99
Hat’s off to hue #410 € 10,99
Aflorable #523 € 10,99
New Flame #554 € 10,99
New Suede Shoes #684 € 10,99

Breng voor een professionele salon effect eenvoudig twee laagjes aan met het ‘flawless finish’ kwastje dat perfect aansluit op de rondingen van je nagelriemen en de contouren van je nagels. Dat is alles wat je moet doen voor kleur, verzorging en superglans! Dus waar wacht je nog op? Geef je nagels met Complete Salon Manicure een trendy, salonwaardige behandeling. Je wilt nooit meer anders!

De zes nieuwe kleuren van Sally Hansen Complete Salon Manicure zijn vanaf half januari 2016 verkrijgbaar bij de Sally Hansen geautoriseerde verkooppunten.


Deel dit bericht:


Careality