Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 januari 2016

Sally Hansen Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™ geeft zichtbare resultaten op de nagels

Of je probleem nu droge nagels, geribbelde nagels, snel brekende of splijtende nagels zijn of dat je nagels al deze problemen heeft, Sally Hansen heeft hiervoor dé oplossing: de nieuwe Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™. Dit product helpt droge, broze nagels te herstellen waardoor ze zichtbaar gezonder en mooier worden. Na slechts 3 dagen zijn de nagels glanzender, sterker, super-gehydrateerd en helderder en zijn de ribbels op de nagels opgevuld. Dit schrijft Coty Benelux in een persbericht aan Careality.

Coty Sally Hansen Complete Care 7-in-1 Nail Treatment Base & Top Coat1
De exclusieve, gepatenteerde formule met avocado-olie, zeezout, granaatappelextract en calcium beschermt direct en voedt de nagels continu waardoor een perfecte basis gecreëerd wordt voor iedere manicure. Het product is voorzien van een nieuw kwastje om de vloeistof gelijkmatig aan te brengen en het droogt snel op tot een gladde, harde finish.

Deze veelzijdige nagelbehandeling kun je solo of als basis en/of beschermende top coat in combinatie met je favoriete Sally Hansen nagellakkleur gebruiken. Wil je het product solo gebruiken? Breng dan 2 laagjes op je schone, droge nagels aan. Om een manicure op te frissen kun je een dunne laag op je nagels aanbrengen. Het is gemakkelijk, gelijkmatig en streeploos aan te brengen.

De Sally Hansen Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™ – adviesverkooppprijs €12,99, is vanaf half januari 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten.


Deel dit bericht:


Careality