Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 januari 2016

Webwinkel Vakdagen op 20 + 21 januari, hal 1 + 2 in Jaarbeurs Utrecht

Eén gezicht naar uw klanten, in de winkels en online? Spaarpunten van de winkels online verzilveren? Weborders in de winkels uitleveren en omruilen? Winkels en een webshop in één hand aansturen? Dit meldt Valk Software aan Careality.

Laat je nú verrassen door Valk Software en First Focus op de webwinkelvakdagen. Samen presenteren we u de ultieme omnichannel oplossing.
Valk Software is al 26 jaar specialist in retail automatisering met meer dan 5.000 licenties in omloop. First Focus is een full service internetbureau van webdeveloppers en internet marketeers. Samen laten we je zien hoe de consument werkelijk centraal komt te staan dankzij een full omnichannel platform.  

OGZ Webwinkel Vakdagen 2016De allerbeste vindbaarheid, responsive design, uw webshop op elk device met één ontwerp en één beheer omgeving. Internet marketing, volledig geïntegreerd met uw winkels. Zó mooi kan het zijn, we demonstreren je live wat omnichannel voor jouw onderneming kan doen.  

Kom naar de webwinkelvakdagen op 20 en 21 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt Valk Software naast de VIP ruimte in stand T42.

Ga voor meer informatie over de Webwinkel Vakdagen naar www.webwinkelvakdagen.nl of www.ogz.nl 


Deel dit bericht:


Careality