Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 januari 2016

Sally Hansen Miracle Gel Top Coat, uitbreiding assorti

Coty Sally Hansen Miracle Gel #589 Punk-ish PurpleNa de grote lancering van de nieuwe & verbeterde volumizing Sally Hansen Miracle Gel Top Coat 2.0 is het tijd voor 10 nieuwe kleuren in drie verschillende collecties die in hetvaste assortiment worden opgenomen: Digital Focus, Glam Rock en Bo-Ho Chic. Dit schrijft Coty in een persbericht aan Careality.

Techno info: Miracle Gel is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gellook creëert zonder LED-lamp. Je nagellak blijft wel tot 2 weken zitten! Het enige wat je hoeft te doen, is 2 laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven.

De 10 nieuwe Miracle Gel™ Color Coat kleuren – adviesverkoopprijs €11,99 – zijn vanaf februari 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten.


Deel dit bericht:


Careality