Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 januari 2016

Nieuwe nascholing ‘Zorg dat je bijblijft’ officiëel gelanceerd

CBD Zorg dat je bijblijft proostOp woensdag 13 januari is het digitale nieuwe nascholingsplatform voor de drogisterijbranche ‘Zorg dat je bijblijft’ officieel gelanceerd. Vanaf nu kunnen drogisten en assistent-drogisten aan de slag met ‘Zorg dat je bijblijft’ op www.nascholingdrogisterij.nl. Dit meldt het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven in een persbericht aan Careality.

In nauwe samenwerking met inhoudsdeskundigen en medewerkers uit de winkels van de drogisterijbedrijven (ketens en retailformules) is er afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe nascholing. De lancering van het nascholingsplatform vormt de kroon op dit werk. In aanwezigheid van genodigden uit de drogisterijbranche, lanceerde Johan Boeijenga, voorzitter van Centraal Bureau Drogisterijbedrijven, het nieuwe nascholingsplatform. Met een enthousiaste druk op de lanceringsbel zorgde Boeijenga ervoor dat het platform officieel live ging.

CBD Zorg dat je bijblijft BoeijengaJohan Boeijenga (voorzitter CBD): “Vanuit de drogisterijbranche was er behoefte aan een nascholing die niet alleen opgedane kennis herhaalt, maar ook adviesvaardigheden oefent en verbetert. Daarom zijn we erg blij dat ‘Zorg dat je bijblijft’ live is. Met dit platform kunnen assistent-drogisten en drogisten continu hun kennis én adviesvaardigheden op peil houden, actualiseren en verbeteren.”

CBD Zorg dat je bijblijft lanceringHet platform ‘Zorg dat je bijblijft’ is een website waarop (assistent-)drogisten snel en gemakkelijk kunnen inloggen en de nascholing kunnen volgen. Het is toegankelijk op tablets en smartphones waardoor ze op elk gewenst moment gebruik kunnen maken van het platform. Daarnaast biedt het platform een compleet vernieuwde nascholing voor de drogisterijbranche. Dit onderscheidt zich doordat het meer vakinhoudelijke verdieping biedt en zich focust op de verbetering van de adviesvaardigheden van (assistent-)drogisten.  Zij gaan aan de slag met aantrekkelijke thema’s, waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van video’s en voorbeeldcases. Door de verschillende leervormen is het voor de (assistent-)drogisten leuk om met de nascholing aan de slag te gaan en gaat het leren bijna vanzelf.

Aanmelden voor ‘Zorg dat je bijblijft’ kan op www.nascholingdrogisterij.nl.


Deel dit bericht:


Careality