Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
26 januari 2016

Parfumerieën Bubbles en Delice in één nieuwe Pour Vous winkel in Krimpen a/d IJssel


Zaterdag 23 januari 2016 zijn de deuren van parfumerie Pour Vous Delice aan het Raadhuisplein 50 in Krimpen a/d IJssel feestelijk geopend. In deze nieuwe winkel van Jan en Margreeth Roelofsen, die volgens het nieuwe Pour Vous concept verbouwd is, kunnen klanten, geheel vrijblijvend, een beauty advies op maat krijgen. Tevens kunt u zich laten maquilleren voor een avondje uit, maar ook een complete bruids make-up behoort tot de mogelijkheden. Bovendien beschikt deze winkel over een nagelbar* waarin gewerkt wordt met O.P.I. Bij Pour Vous Delice bent u aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look. Dit meldt Pour Vous Nederland in een persbericht aan Careality.

Pour Vous staat voor aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. Naast de bekende merken zoals Chanel, kan de klant bij Pour Vous Delice ook kennismaken met de exclusieve merken Amouage, Riverdale en Make-up Studio. Het vertrouwde team van Pour Vous Delice kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Krimpen a/d IJssel en omstreken kennis te laten maken met het Pour Vous concept. Hierdoor zal de charme en toegankelijk-
heid nog meer benadrukt worden in de wereld van luxe cosmetica.

Pour Vous logo 2015Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.

ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality