Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 januari 2016

Difrax toonbankdisplays, geschikt voor flessen en spenen voor internationaal gebruik

Om de introductie van de fopspenen en S-flessen van Difrax te ondersteunen, heeft XCJ reclameproductie voor beide producten een internationaal te gebruiken toonbankdisplay ontwikkeld. De display is inclusief producten gemakkelijk en kostenefficiënt te verzenden. De afgevulde toonbankdisplay vergroot de zichtbaarheid van Difrax op de winkelvloer en stimuleert trial bij de consument. Dit meldt Difrax in een persbericht aan Careality.

Difrax Flessen_Display_Schuin met wobbler_linkedinProductinformatie  Difrax S-fles
De S-fles met anti-colic systeem in trendy kleurtjes is uniek. Het anti-colic systeem achterin de S-fles én de speciale S-vorm zorgen voor een constante toevoer van melk. Er ontstaan minder luchtbelletjes die zich bovendien niet mengen met de voeding.

Hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden en hebben baby’s minder last van darmkrampjes. De S-flessen zijn verkrijgbaar in 170, 200, 310 ml . Verkrijgbaar bij drogisten, babyspeciaalzaken en op difrax.com.

SONY DSC

Productinformatie fopspenen
De Difrax fopspeen is herkenbaar aan het vlindervormige schildje, de hippe prints en vrolijke kleuren. De fopspeen is in 5 verschillende maten van prematuur/pasgeboren tot 18 maanden en ouder verkrijgbaar.

De Difrax fopspenen zijn daarnaast beschikbaar in 2 vormen: Natural en Dental. Voor welke vorm je kiest hangt af van de voorkeur van de baby. De Natural fopspeen heeft een tepelvorm, is symmetrisch en wordt door de baby snel herkent. De Dental fopspeen heeft een bol en plat gedeelte. Dit stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. 88%  van de ouders geeft aan dat de speen gemakkelijk wordt geaccepteerd. In deze nieuwe toonbank display  kan de winkelier een selectie maken van de fopspenen die het beste in zijn winkel passen.

Productinformatie Papfles XL
Difrax is het eerste en enige merk dat de wens van vele ouders heeft gehoord. De dikkere papvoeding  gaat  moeilijk door de large flessenspeen en hoopt zich op in de speen. Dit leidt tot frustratie van de hongerige baby en van jezelf.
Difrax assorti S-fles kopie
Difrax lanceert nu een speciale papfles XL met een extra brede speen opening. Ideaal voor het geven van de wat dikkere papvoeding. De papfles XL is ideaal vanaf 6 maanden en wordt met succes gebruikt bij het geven van de dikkere voeding. Een extra brede opening in de speen zorgt ervoor dat het kindje rustig kan drinken en lekker kan gaan slapen met een volle buik. Door de zilverkleurige handgrepen is de S-fles makkelijk zelf vast te houden. De S-vorm van de fles zorgt ervoor dat de speen altijd gevuld is. Zo kan het kindje lekker doordrinken.

(Productinformatie, bron: Difrax)

Meer informatie over Difrax babyproducten?
Difrax B.V., tel. 030-225 0004 of info@difrax.com

Meer informatie over ondersteuning bij productintroducties d.m.v. POS materialen of  verpakkingen?
XCJ Reclameproductie , tel. 055-5786129  info@xcj.nl


Deel dit bericht:


Careality