Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 januari 2016

EuroCIS, vakbeurs voor retail technologie, van 23 t/m 25 februari in Messe Düsseldorf

Technologie die retailers vleugels geeft
Winkelketens die zichzelf hervormen tot omnichannel retailer kunnen grote winst doen met technologie. Valk Software laat dat zien op de EuroCIS, de grootste retail vakbeurs in Europa.

Technologie als aanjager
De transformatie van traditionele winkelketen naar omnichannel retailer is niet eenvoudig. Steeds meer retailers begrijpen dat er een andere manier van denken nodig is – en dat juist dát de uitdaging is. “Verrassend genoeg kan technologie daarbij een enorme aanjager zijn”, zegt Karin Valk van Valk Software (foto). “Een toekomstbestendige strategie en nieuwe businessmodellen zijn nodig. Maar wij hebben bij verschillende grote retailers het succes gezien van een stapsgewijze overgang. Wij zeggen: geen revolutie, maar een evolutie.”

EuroCis Messe Düsseldorf - Karin Valk 2016 - kopieGeen revolutie maar evolutie
Valk Software ontwikkelt technologie die de business van retailers ondersteunt. Op dit moment zijn het vooral de volledig cloud-based omnichannel oplossingen die voor retailers in het oog springen. “Over evolutie gesproken: de overgang naar deze cloudoplossing, ASPOS, is overzichtelijk”, weet Karin. “Beschik je eenmaal over dit platform, dan kan je je vleugels uitslaan. Je kunt de customer journey dan in kaart gaan brengen en de ideale mix van online en offline ontwikkelen. Het gevoel dat alle contactmomenten in de customer journey door ASPOS worden ondersteund, is enorm inspirerend. Op de EuroCIS laten we zien hoe dat werkt. Ik zou zeggen: kom gewoon eens ideeën opdoen!”

Gratis toegangskaart
EuroCIS vindt plaats op 23, 24 en 25 februari in Düsseldorf. Valk Software is te vinden in hal 9 op stand A41. Vraag nu uw gratis toegangskaart aan (telefoon (0348) 431 490), zo lang de voorraad strekt.


Deel dit bericht:


Careality