Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 februari 2016

Holland & Barrett opent nieuwe vestiging in Diemen

Holland & Barrett DiemenDiemerplein is waar je moet zijn. Hier trekt sinds dinsdag 26 januari, een nieuw Holland & Barrett filiaal alle aandacht. En terecht! Het enthousiaste winkelteam kan niet wachten om nieuwe harten te veroveren in het winkelcentrum van Diemen. Dit schrijft Holland & Barrett in een persbericht aan Careality.

Winkelcentrum Diemerplein
Winkelcentrum Diemerplein is nu nóg leuker, met een nieuw winkelgedeelte, een ondergrondse parkeergarage én een Holland & Barrett winkel! Ook het gebied rondom het winkelcentrum is opgefrist, waardoor het hart van Diemen een nieuwe impuls heeft gekregen.

Holland & Barrett Diemen dressing zelf vullen meubelHolland & Barrett Diemen
De nieuwe Holland & Barrett winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en testen.

Het team
Holland & Barrett Diemen is de168ste locatie in Nederland. Filiaalmanager Judith Bende werkt sinds december 2013 bij Holland & Barrett en is ooit gestart als oproepkracht. Haar assistente is Marta Dias araujo Santos, die per 18 november 2015 werkzaam is bij Holland & Barrett.


Deel dit bericht:


Careality