Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 februari 2016

DA-drogisterij Oud-Gastel heropend

Tot grote vreugde van veel Gastelaren heropende DA Oud-Gastel op zaterdag 6 februari haar deuren. De drogisterij aan de Markt 10 is al jaren een begrip in Oud-Gastel en omgeving. Dit meldt de Nederlandse Drogisterij Service B.V. in een persbericht aan Careality.

Ondernemer Frank Gerrits neemt de DA-drogisterij in het hart van Oud-Gastel over. Gerrits bezit al drie DA-drogisterijen in het zuiden van het land: in Made, Vlijmen en Tilburg.

DA nw logo juni 2012Voorheen was DA Oud-Gastel een eigen winkel van DA Retailgroep, dat eind 2015 failliet werd verklaard. Vrijwel direct maakte DA Retailgroep een doorstart als Nederlandse Drogisterij Service B.V. “Door het faillissement van DA Retailgroep was afstoten van deze winkel noodzakelijk. We zijn dan ook erg blij dat Frank Gerrits deze drogisterij heeft overgenomen”, aldus Dick Nijland, operationeel directeur van de Nederlandse Drogisterij Service. Deze drogisterij zit al honderd jaar op deze locatie in dit pand. Het voltallige winkelteam blijft ook behouden. Hierdoor kunnen klanten blijven rekenen op deskundig en persoonlijk advies van gediplomeerde (assistent-)drogisten.


Deel dit bericht:


Careality