Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 februari 2016

Op 100% natuurlijke wijze afslanken met Glucomannan, verkrijgbaar bij Holland & Barrett

Er bestaan on-tel-baar verschillende wondermiddeltje, diëten, afslank-producten en voedingssupplementen die beloven dat jij snel slank wordt. Het enige wat je hoeft te doen is aan de slag met shakes, supplementen en een work-out die in de verste verte niet realistisch is voor jou en je afslankbuddy’s. En de hamvraag is: werkt het ook echt? Hoewel er zeker een aantal stoffen en voedings-
supplementen bestaan waarvan bekend is dat ze het afslanken stimuleren, zijn er niet veel stoffen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze bewezen effect hebben. Eén van de stoffen waarvan dat wél wetenschappelijk is aangetoond is Glucomannan. Recentelijk geprezen door de tv persoonlijkheid Dr. Oz als de Heilige Graal van de afslanksupplementen. Dit schrijft Holland & Barrett in een persbericht aan Careality.

Holland & Barrett Glucomannan 500mg _19,99 afslankenMove over Food
Glucomannan is een vezel uit de wortel van de plant Amorphophallus Konjac, die onder andere groeit Oost-Azië. Glucomannan bevat bijna geen calorieën, heeft een hoog vezelgehalte en is smaakloos. Deze natuurlijke vezel draagt bij tot onderdrukking van de eetlust en gewichtsverlies. Glucomannan heeft een wetenschappelijk bewezen werking. Uniek in de categorie gewichtsverlies met betrekking tot gewichtsverlies bij een energiebeperkt dieet.

A pill a day, keeps ’the hunger’ away
Net als andere oplosbare vezels, absorbeert Glucomannan water in de maag en vormt het een substantie die bijdraagt aan een vol gevoel, waardoor de voedselinname bij latere maaltijden afneemt omdat het honger gevoel wordt onderdrukt. Daarnaast vertraagt het het legen van de maag, wat bijdraagt aan het behouden van een vol gevoel.

‘Nee, dank je. Ik zit vol’ hoor jij jezelf straks vaker zeggen dan je lief is. Ook die chocoladesoufflé laat je moeiteloos staan! Voor een slanke lijn wordt er geadviseerd om voor iedere maaltijd 2 capsules in te nemen met water.

Holland & Barrett Glucomannan 500mg, 60 stuks €19,99

Shop ook online hollandandbarrett.nl http://www.detuinen.nl/29525-holland-barrett-glucomannan-500mg.html


Deel dit bericht:


Careality