Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 februari 2016

DA-ondernemer Didam kiest voor Etos

Etos ondernemer Gerben Leferink Didam1Vandaag opende in Didam de gloednieuwe Etos van ondernemer Gerben Leferink. Sinds vorig jaar was de DA-ondernemer op zoek naar een nieuwe formule en koos voor Etos. Ook in 2015 kozen verschillende ondernemers voor Etos zoals

Vekemans in Goirle, De Koning in Zoetermeer, Veerdig in Bovenkarspel en Nagel in Amsterdam

Algemeen directeur Jan Derek Groenendaal: “Etos is volop in beweging in een sterk veranderende markt. We zijn blij met eigentijdse en initiatiefrijke ondernemers die onze formule komen versterken”. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Thuisvoelen
Gerben Leferink is de vierde generatie van zijn familie die in het drogistenvak zitten. “Iedereen in Didam kent de winkel van Kuppens/Leferink”, lacht de ondernemer. “Ons bedrijf bestaat al 115 jaar!”. Gerben Leferink oriënteerde zich vorig jaar op aansluiting op een andere formule. Zijn voorwaarden waren daarbij onder andere scherpe acties voor klanten en een groot, eigentijds assortiment. Hij koos voor Etos. “Als het gaat om service, assortiment én lage prijzen staat Etos al jaren aan de top. Bij deze formule voelen wij ons nu al echt thuis. Het is een prima en gedegen organisatie.”

Etos ondernemer Gerben Leferink Didam2Opening met klanten
De nieuwe Etos aan de Oranjestraat heeft een frisse uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. Op het gebied van gezondheid, beauty en dagelijkse verzorgingsproducten, maar ook van babyverzorging en de leukste cadeau-artikelen.


Deel dit bericht:


Careality