Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 februari 2016

Holland & Barrett (De Tuinen) heeft binnen één jaar 1 miljoen klantenkaarthouders

Holland & Barrett (De Tuinen) zal één dezer dagen de miljoenste kaarthouder van haar ‘Passie’ Loyaliteitsprogramma verwelkomen, sinds de lancering in april vorig jaar. Het loyaliteitsprogramma is een groot succes en draagt bij aan de huidige groei en positie van de retailer. Het komende jaar wordt het programma dan ook verder doorontwikkelt. Dit meldt het retailconcern in een persbericht aan Careality.

PRIJZEN EN PUNTEN
Om de miljoenste kaarthouder te vieren nodigt de landelijke keten van gezondheid- en wellness winkels al haar bestaande én nieuwe Passie-klanten uit om mee te doen aan een grootschalige winactie, waarin prachtige prijzen én maar liefst één miljoen spaarpunten (met een totale waarde van €10.000,-) worden weggegeven. Niet alleen de huidige kaarthouders kunnen in de prijzen vallen, ook klanten die tijdens de actieperiode hun ‘Passie klantenkaart’ activeren maken kans, zowel online als offline.

‘PASSIE’ PROGRAMMAHolland & Barrett passie loyaliteitsprogramma
Het Passie loyaliteitsprogramma is april 2015 landelijk gelanceerd en heeft binnen een jaar de magische grens van één miljoen actieve leden behaald. Met een ‘Passie’ klantenkaart sparen klanten met iedere uitgegeven euro, twee punten. Daarnaast zijn er voor Passie-leden extra aanbiedingen en exclusieve acties. Sparen kan met de gratis Passie-klantenkaart en met de Passie-app.
De Passie-punten worden een aantal keer per jaar omgezet in een waardebon, die de klanten vrij kunnen besteden in de winkel. De waardebon wordt per e-mail verstuurd en is ook beschikbaar in de Passie-app.

DE TUINEN GAAT VERDER ALS HOLLAND & BARRETT
Retailketen De Tuinen is al meer dan een decennia onderdeel van dezelfde groep waar ook Holland & Barrett toebehoort. Een grote ambitie is om ook internationaal door te groeien en daarom is er gekozen om de internationale naam Holland & Barrett ook in Nederland te gaan voeren. De Tuinen veranderd dan wel van naam, maar zeker niet van producten en medewerkers. Alles blijft vertrouwd, maar dan in een nieuw jasje met een nieuwe naam en een nieuwe winkelinrichting.


Deel dit bericht:


Careality