Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 februari 2016

Sluiting V&D geen gevolgen voor arbeidsplaatsen en overige winkels van ICI Paris XL

De sluiting van V & D heeft geen gevolg voor de arbeidsplaatsen van de medewerkers van de 24 ICI PARIS XL shop-in-shops die in de warenhuizen van V & D zijn gevestigd. Consumenten kunnen terecht in de nabijgelegen ICI PARIS XL-winkels. Alle medewerkers die werkzaam zijn in de shop-in-shops in de V & D-warenhuizen die worden gesloten, worden overgeplaatst naar andere ICI PARIS XL-winkels. Dat maakte de directie van ICI PARIS XL vandaag bekend.

Door de sluiting van V & D moet ICI PARIS XL ook afscheid nemen van 24 ICI PARIS XL shop-in-shops die in de desbetreffende warenhuizen waren gevestigd. “We betreuren de sluiting van de warenhuizen en daarmee ook de sluiting van de ICI PARIS XL shop-in-shops, zowel voor de betrokken medewerkers als voor onze klanten. Consumenten kunnen in onze nabijgelegen parfumeriewinkels blijven profiteren van ons aantrekkelijke aanbod, persoonlijke aandacht, service en scherpe prijzen. De shop-in-shops zijn altijd een goede aanvulling geweest op onze strategie. Wij zijn graag aanwezig op toegankelijke locaties, waar ook onze klanten zich bevinden. We zijn blij dat we alle medewerkers met een vast dienstverband in één van onze andere winkels kunnen herplaatsen en dat we onze klanten in de nabijgelegen filialen verder van dienst kunnen zijn. ICI PARIS XL is een succesvolle parfumerieketen. We kijken dan ook vol vertrouwen naar de toekomst en zien voldoende mogelijkheden om zowel met eigen winkels als met onze online verkoop verder te kunnen groeien,” vertelt Jeroen van der Hamsvoort, directeur ICI PARIS XL Nederland.

 


Deel dit bericht:


Careality