Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 februari 2016

Treets Traditions is genomineerd voor de NL Packaging Awards 2016

Dé vakprijs voor de Nederlandse verpakkingsbranche: de NL Packaging Awards. Naast Treets Traditions zijn merken als Heineken, Old Amsterdam, HAK, Kwekkeboom, Remia en diverse Retail merken, waaronder die van AH, Etos en Hema door een brede deskundige jury geselecteerd. Op 17 maart zal in Studio 21 in Hilversum binnen diverse categorieën worden gestreden om deze prestigieuze award.

Treets Traditions
In november 2015 is Treets Traditions in de markt geïntroduceerd door het bedrijf Nature’s Choice. Een Nederlands cosmeticabedrijf tevens bekend van de Hittepit. Eeuwenoude kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging, verrijkt met de kennis van nu. Vijf verschil-
lende lijnen met heerlijke producten voor bad, douche, hand en lichaam. Iedere lijn heeft een eigen functie, geur, ingrediënten, herkomst en verhaal. En is daarnaast vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën. De producten vinden ondertussen succesvol hun weg naar de consument via Etos, De Tuinen, Parfumerie Douglas, de zelfstandige drogist en www.treets.com.

Verpakking
Voor de ontwikkeling van deze onderscheidende verpakking is Treets Traditions de samenwerking aangegaan met Joost la Housse van Joost Identities. Er wordt gestreden in 12 categorieën en Treets Traditions is genomineerd in de categorie non-food. Van verpakkings-
producent tot designbureau en van machinefabrikant tot merkeigenaar, de hele keten komt op donderdag 17 maart samen op een gala waar inzet, creativiteit, innovatie en ondernemerschap zal worden beloond.

Nature's Choice Treets Traditions range-assorti
.


Deel dit bericht:


Careality