Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 februari 2016

Midalgan Cooling Gel met 5% Ibuprofen voor verkoeling en pijnverlichting bij blessures

Sporten is voor steeds meer mensen, gedurende het hele jaar, een belangrijk onderdeel van hun leven. Een van de meest populaire sporten onder Nederlanders is hardlopen. Nu steeds meer mensen actiever zijn, neemt ook de kans op blessures of pijnlijke kwaal-
tjes na het sporten enorm toe, zo blijkt ook uit cijfers*. Denk aan een pijnlijke kuitspier na het hardlopen of een gevoelige hamstring na het rennen. Maar ook bij andere sporten zoals voetballen, volleybal, wielrennen en tennis liggen blessures op de loer. Bij dit soort pijnklachten biedt een verkoelende gel met een pijnstillend effect uitkomst. Daarom introduceert Midalgan een Ibuprofen Cooling Gel op de Nederlandse markt. Hierin worden verlichtende verkoeling en een doeltreffende pijnstilling gecombineerd. Dit meldt leverancier Remark in een persbericht aan Careality.

Remark Midalgan Cooling 5% Ibuprofen in tekstMet de introductie van de 5% Ibuprofen Cooling gel breidt Midalgan het assortiment op logische wijze uit. Dit merk omvat reeds aantal spierverwarmende producten (Midalgan Warm en Extra Warm en Fysio&Sport gel), die gebruikt kunnen worden bij pijnlijke en stijve spieren. Deze producten zijn met name geschikt vóór je gaat sporten om de spieren op te warmen en de doorbloeding te stimuleren. Omdat zelfzorg steeds populairder wordt en veel consumenten behoefte hebben aan een verkoelend product bij een blessure, is gekozen voor introductie van deze innovatieve Ibuprofen Cooling Gel.

Blessures worden verkoeld dankzij Menthol en eventuele pijn wordt direct verlicht door de toevoeging van 5% Ibuprofen. De Cooling Gel trekt snel in de huid en geeft instant verzachting en verkoeling bij kneuzingen, zwellingen en verstuikingen. Midalgan biedt sportend Nederland nu een complete productlijn, van warming up tot cooling down en zelfs bij blessures.

De Midalgan 5% Ibuprofen Cooling Gel (60ml) kost € 7,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Mediq en Pleinshoppen.nl vanaf februari 2016.

*bron: http://www.nu.nl/gezondheid/4009796/aantal-hardloopblessures-blijft-stijgen.html


Deel dit bericht:


Careality