Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 februari 2016

Assortiment Therme doucheschuim uitgebreid met 2 Wereldkuur geuren: Saigon Pink Lotus & Bulgarian Rose

Na een drukke dag is niets fijner dan heerlijk relaxen met een ontspannende douche. Steeds meer consumenten kiezen voor de unieke douchesensatie van een doucheschuim: je schuimt de gel op met water en er ontstaat een vol en luxueus schuim. De Therme Foaming Shower Gel Mousse is een uniek doucheproduct, dat je laat genieten van een rijk, zacht en verzorgend schuim. En wat ook fijn is: voor elke stemming heeft Therme een bijpassende geur. Nu heb je nóg meer keus, want het doucheschuim-assortiment wordt uitgebreid met twee Wereldkuur geuren: Saigon Pink Lotus en Bulgarian Rose. Dit meldt leverancier Remark in Rogat in een persbericht aan Careality.

Remark Bulgarian Rose Foaming Shower Gel MousseInnovatief design
Vorig jaar  introduceerde Therme al de nieuwe verpakking van de Foaming Shower Gel Mousse: vernieuwd artwork, een nieuwe spuitmond voor betere dosering en een vrouwelijke flacon die je 360 graden (dus ook op de kop!) kunt gebruiken. En wist je al dat we geen gebruik maken van drijfgas, maar dat onze flacons met doucheschuim werken op luchtdruk? En dat is weer beter voor het milieu!

Nog even alle unieke eigenschappen op een rijtje:

  • gebruiks- en milieuvriendelijke verpakking
  • geen drijfgas, dus besparing op uitstoot CO2
  • constante luchtdruk van 2 bar
  • product gaat helemaal op
  • ook op de kop te gebruiken – 360 graden te gebruiken.
  • zuinig in gebruik

Saigon Pink Lotus is een Wereldkuur, gebaseerd op de schoonheid en beauty rituelen uit Vietnam. De romantische, lichtzoete geur bevat tonen van amber, vanille, roze lotus en sandelhout. De introductie van deze Foaming Shower Gel Mousse is een prachtige aanvulling op deze nieuwe, maar al zeer populaire Wereldkuur!

Bulgarian Rose is een romantische geur, gebaseerd op de Bulgaarse roos en verrassend verleidelijk en modieus. Laat u betoveren door de elegante, subtiele rozengeur terwijl u geniet van het zachte schuim van de Foaming Shower Gel Mousse.

Adviesprijs van de Therme Foaming Shower Gel Mousse 200 ml is € 7,50 euro.
De nieuwe Foaming Shower Gel Mousse geuren zijn vanaf 22 februari verkrijgbaar.

 

 


Deel dit bericht:


Careality