Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 februari 2016

Introductie MAG365 Magnesiumpoeders, voor ondersteuning van een gezond, vitaal lichaam en mooie huid

Magnesium is een voor het lichaam essentieel en daarmee onmisbaar mineraal. Aangezien het van nature steeds minder in groenten en fruit voorkomt, is het belangrijk om dit mineraal dagelijks in te nemen. Magnesium op zichzelf staand in de vorm van een tablet of capsule wordt echter heel beperkt door het lichaam opgenomen. Nieuw op de Nederlandse markt zijn de Magnesiumpoeders van MAG365. Dankzij hun vorm én unieke samenstelling kunnen deze snel en effectief door het lichaam worden opgenomen. Dit schrijft leverancier Trophax OTC in een persbericht aan Careality.

Magnesium is erg belangrijk voor een goede energiestofwisseling in het lichaam. Het zorgt ook voor de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van onze spieren. Het helpt om tanden en botten gezond te houden, zorgt voor een goede en ontspannen nachtrust en voor een goede elektrolytenbalans* in het lichaam. Veel wetenschappers beschouwen magnesium als een essentieel onderdeel van het dagelijkse voedingspatroon, omdat het een vitale rol speelt bij meer dan 300 belangrijke spierfuncties in het lichaam.

*Elektrolyten zijn essentiële mineralen in het lichaam, die nodig zijn voor de zenuw– en spierfunctie; als deze balans wordt verstoord, kunnen de organen niet optimaal functioneren

Magnesium, ook onmisbaar voor een mooie én gezonde huid!
Magnesium zorgt ook voor bescherming van de huid. Het werkt positief op het immuunsysteem en de hormoonhuishouding van het lichaam en verhoogt het zelfherstellend vermogen van de huid. Magnesium helpt de huid tevens te beschermen tegen schadelijke externe invloeden en helpt daarmee een vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

MAG365: een effectieve combinatie van magnesiumcarbonaat en citroenzuur
De Magnesiumpoeders van MAG365 zijn een voor de Nederlandse markt volledig nieuwe vorm van magnesiumsuppletie. De van oorsprong Canadese voedingssupplementen worden samengesteld volgens de nieuwste inzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde en hebben een synergetische, uitgebalanceerde formule. Deze goed opneembare vorm van magnesium bestaat uit twee ingrediënten: magnesiumcarbonaat en toegevoegd citroenzuur. Wanneer heet water wordt toegevoegd aan de MAG365-poeders, ontstaat er magnesiumcitraat. Dit is een hoog absorbeerbare vorm van magnesium. Uit verschillende wetenschappelijke studies* is gebleken dat magnesiumcitraat een hogere bio-beschikbaarheid kent voor ons lichaam dan andere magnesium-preparaten.

*Bron: University of Reading, 2003

Waarom de MAG365 magnesiumpoeders effectief zijn?
Meestal worden magnesiumproducten aangeboden in tablet of capsulevorm. Dergelijke producten hebben bindmiddelen en conserveermiddelen nodig om ze te kunnen presenteren. Maar daardoor heeft zo’n product ook zijn beperkingen. Om een optimaal resultaat van een magnesiumproduct te verkrijgen, is de poedervorm het snelst effectief in combinatie met citroenzuur. Dit laatste ingrediënt is nodig om magnesium door het lichaam geaccepteerd te krijgen, want magnesium sec wordt niet (of zeer beperkt) door het lichaam opgenomen.

Trophax MAG 365 Sfeer GroepsfotoDe lijn van de MAG365 Magnesiumpoeders bestaat uit de volgende producten:

MAG365 NATUREL
MAG354 biedt een gepatenteerd poedermengsel aan van magnesium-carbonaat en citroenzuur. Het citroenzuur is een essentieel onderdeel van dit product, omdat het dient om het magnesium optimaal door het lichaam te laten opnemen.

MAG365 PASSIEVRUCHT
Hetzelfde product als de naturel versie, maar dan op smaak gebracht met natuurlijke smaakstoffen van passievrucht en gezoet met Stevia. Voor mensen die iets anders willen dan de milde citrussmaak van de MAG365 NATUREL.

MAG365 PLUS CALCIUM
Een zeer hoogwaardige magnesium/calciumformule, die bestaat uit 3 delen magnesium en 2 delen calcium. Dit zorgt ervoor dat deze twee belangrijke mineralen optimaal hun werk kunnen doen. MAG365 PLUS CALCIUM bevat ook vitamine D3 (zonder  dierlijke producten), vitamine K2, kalium en borium. Magnesium, calcium en vitamine D zorgen voor gezonde botten en tanden. Vitamine K2 helpt ook om de botten gezond te houden en speelt tevens een rol bij het onderhouden van een optimale spierfunctie.

MAG365 KIDS
MAG365 KIDS is een magnesiumproduct speciaal ontwikkeld voor kinderen, dat gecombineerd wordt met zink, vitamine D3 (zonder dierlijke bijproducten) en vitamine K2. De magnesium zorgt voor gezonde botten, draagt bij aan een normale spierfunctie en ondersteunt de energiestroom in het lichaam. Zink is een mineraal dat een essentiële rol speelt bij de groei van kinderen en helpt, samen met vitamine C, om het immuunsysteem te onderhouden. Vitamine D zorgt voor een normale groei en botontwikkeling bij kinderen. Vitamine K2 helpt om de botten gezond te houden.

Actie met gedichtenbundel “Woorden schrijven zichzelf niet”
Ter introductie ontvangt iedereen, die 2 potten MAG365 besteld, de gedichtenbundel “Woorden schrijven zichzelf niet” van Budd Fellinger. Deze bundel is tot de 20 beste boeken van 2015 gekozen en dingt mee naar de hoofdprijs (zie www.boekscout.nl). De actie loopt tot 31 augustus 2016.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:
De MAG365-producten  worden op de markt gebracht door Trophax OTC B.V. uit Zwijndrecht (NL).

De producten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en diverse webshops, waaronder www.direct-help.nl

De producten worden ook aanbevolen en verkocht door diverse schoonheidsspecialistes.

Advies verkoopprijzen:
-MAG365 Magnesium Naturel            € 14,95/150 gr.
-MAG365 Magnesium Passievrucht  € 14,95/150 gr.
-MAG365 Magnesium + Calcium       € 23,50/210 gr.
-MAG365 Magnesium Kids                 € 19,95/ 150 gr.


Deel dit bericht:


Careality