Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 februari 2016

DA Margo opent in Oldemarkt (Overijssel)

Oldemarkt (Overijssel) is een DA-winkel rijker! Op donderdagmorgen 25 februari opende DA Margo aan de Klaas Muisstraat 2. DA Margo is de enige drogisterij in het dorp en daarmee erg welkom. Dit meldt de Nederlandse Drogisterij Service B.V. in een persbericht aan Careality.

U

U

DA Margo vestigt zich in een bestaand winkelpand in Oldemarkt waar de afgelopen twee maanden flink is verbouwd om te zorgen voor een mooie en overzichtelijke winkel. Het is de derde DA-winkel voor ondernemer Margo Veenstra. Bijna tien jaar geleden opende ze haar eerste DA in Havelte. Drie jaar later nam ze de DA in Noordwolde over.

In Oldemarkt was al een aantal maanden geen drogisterij meer en met de opening van DA Margo wordt voorzien in een belangrijke behoefte. Het winkelteam bestaat uit gediplomeerde drogisten die de klant van deskundig advies voorzien.

De openingsweek wordt gevierd met een speciale openingsfolder en 20 procent korting op bijna het hele assortiment. De eerste vijftig betalende klanten ontvangen een goedgevulde goodiebag.


Deel dit bericht:


Careality