Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 februari 2016

Internationale voorjaarsbeurs IAW van 7 t/m 9 maart 2016 in Messe Köln

NW deutsche messegesellschaft iaw-messe voorjaar 2013-2De grootste importeurs, groothandelaren en fabrikanten presenteren op de 23ste internationale trend- en bestelbeurs IAW van 7 t/m 9 maart 2016 in hal 6 en 9 van Messe Köln weer goed verkopende actie-assortimenten. Constante groei van de IAW getuigt van aanhoudend succes: In de afgelopen zes jaar is het aantal standhouders met 35% gestegen tot 310 bedrijven uit meer dan 20 landen.

NW Deutsche Messegesell IAW 3-2014 prodDe IAW-beurs in Messe Köln richt zich zowel op fabrikanten en importeurs als op de groothandel. Wat de bezoekers mogen verwachten: scherp geprijsde snellopers die heel wat extra klandizie genereren.

De importeurs op de IAW hebben vele jaren ervaring, zij bieden kwalitatief hoogwaardige producten die snel beschikbaar zijn in de categorieën: levensmiddelen & dranken, drogisterij & cosmetica, textiel & kleding, sport & vrije tijd, speelgoed, electronische artikelen, huishoudelijke & kantoorartikelen, bloemen & planten / tuinproducten, seizoens- & trendproducten, doe-het-zelf & ijzerwaren, cadeau-artikelen / sieraden en horloges,  klein meubilair & accessoires, huisdieren-artikelen.

Gratis dagkaarten voor vakbezoekers
Op de IAW-website www.iaw-messe.de kunt u maximaal twee gratis toegangskaarten voor uw beursbezoek bestellen. U meldt zich gewoon aan en wij sturen uw gratis toegangskaarten voor de IAW met de email toe.

www.iaw-messe.de

Eerste publicatie van dit bericht op deze website: 13 november 2015, update op 8 januari en 29 februari 2016

NWdeutsche Messegesellschaft streamer IAW maart 2016


Deel dit bericht:


Careality