Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 maart 2016

Ingezonden mededeling Emonta B.V. over Hempoil CBD-Olie van Cannamedic B.V.

Van onze retail-afnemers ontvingen wij de vraag of CBD-Olie van Hempoil voldoet aan de wettelijke normen. Onze klanten hebben een verwarrend bericht ontvangen over deze vraagstelling. Deze berichten komen van derden buiten onze ondernemingen. Deze berichten zijn onjuist. Dit schrijven Emonta B.V. en Cannamedic B.V. in een ingezonden mededeling aan Careality.

Emonta HempOil sfeerMiddels deze mededeling garanderen wij u dat Hempoil CBD-Olie 2%, 4% en 8% van Cannamedic voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Desgewenst kunt u analyserapporten ontvangen.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Emonta B.V. te Drachten. Telefoon: 0512-518085, of info@emonta.nl.

Met vriendelijke groeten,
namens de gezamenlijke directies van

Emonta B.V. /  Cannamedic B.V.


Deel dit bericht:


Careality