Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 maart 2016

Nieuw van Marbert: Youth Now!

Met specialistische kennis van de specifieke eigenschappen van de huid en de cosmetische knowhow heeft MARBERT hoge vak-
bekwaamheid bij het ontwikkelen van innovatieve huidverzorgingsproducten. Naar mate de leeftijd stijgt vermindert de celgeneratie en het celherstel. De huid verliest haar elasticiteit en spankracht. Daarnaast vermindert het vermogen van de huid om vocht vast te houden. De tekenen van het ouder worden zoals lijntjes en rimpeltjes worden meer zichtbaar. MARBERT ontwikkelde de lijn YOUTH NOW! die speciaal ontwikkeld is om het natuurlijke huidverouderingsproces te vertragen en de jeugdigheid van de huid te behouden. Dit schrijft Care Cosmetics in een persbericht aan Careality.

snow

snow

YOUTH NOW! werkt doeltreffend op de volgende huidmechanismen:
-Activeert de celvernieuwing
-Beschermt en herstelt de huidcellen
-Biedt bescherming tegen verlies van elasticiteit
-Verbetert het vochtgehalte in de huid

Actieve bestanddelen:
-Rode sneeuwalg: kan overleven op de gletsjers in extreme omstandigheden. Om zich te beschermen tegen bevriezen en verbranden gaat ze in de beschermingsmodus en kleurt dan rood. Hierbij worden waardevolle anti-stress moleculen ontwikkeld. Dit unieke mechanisme, vanuit het voorbeeld van de natuur, is terug te vinden in de producten van Youth Now! door de cellen te beschermen en de celactiviteit te vernieuwen.
-Inositol: uit rijst gewonnen bestanddeel optimaliseert de cellulaire zuurstofopname van de huid. Het beschermt en herstelt de cellen, spant de huid aan en helpt kleine rimpels te laten verdwijnen.
-Ameliox: intensief werkstofconcentraat dat als eigenschap heeft de stug geworden collageenvezels te versoepelen en daarmee het verlies van de huidelasticiteit tegen te gaan (anti-glycatie). De huid voelt gladder, steviger en jeugdiger aan.
-Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht: kan dieper in de huid doordringen en zorgt ervoor dat het vocht in de huid wordt vastgehouden zodat het vochtgehalte van de huid verbeterd wordt.
-Vitamine B3: ondersteunt de celvernieuwing, verhoogt de weerstand van de huid, verfijnt de poriën, reduceert overpigmentatie en verbetert de huiddichtheid.

YOUTH NOW!Cell renewing anti-aging day cream SPF15, voor de droge huid
De krachtige dagverzorging met rijke textuur is ideaal voor de droge huid. Naast de innovatieve anti-verouderings-bestanddelen bevat de dagverzorging Jojoba olie en voedende Shea boter voor een gladde en soepel aanvoelende huid. De SPF15 beschermt tegen schadelijke UV-straling. Resultaat: de huid is elastischer, gladder en vitaler. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. De verbeterde vocht-
balans zorgt voor een volle, frisse teint. Dermatologisch getest en hoge huidverdraagzaamheid. Parabenenvrij. Adviesverkoopprijs: € 48,45 (50ml)

YOUTH NOW!Cell renewing anti-aging day cream SPF15, voor de normale en gecombineerde huid
De krachtige dagverzorging met luchtige textuur trekt snel in en is ideaal voor de normale tot gecombineerde huid. Naast de innovatieve anti-verouderings-bestanddelen bevat de dagverzorging hoogmoleculair hyaluronzuur dat een beschermende film achterlaat op de huid, intensief hydrateert en een fluweelzacht gevoel achterlaat. De SPF15 beschermt tegen schadelijke UV-straling. Resultaat: de huid is elastischer, gladder en vitaler. De verbeterde vochtbalans zorgt voor een volle, frisse teint. Dermatologisch getest en heeft een hoge verdraagzaamheid. Parabenen vrij. Adviesverkoopprijs: € 48,45 (50ml)

YOUTH NOW!Cell renewing anti-aging night cream, voor alle huidtypen
Deze nachtverzorging bevat naast de innovatieve antiverouderingsbestanddelen celbeschermende vitamine E, Jojobaolie en cafeïne, dat de doorbloeding stimuleert en de effectiviteit van de andere werkstoffen verhoogt. Hydraterend squalaan zorgt voor een fluweelzacht gevoel. Resultaat: ’s ochtend is de huid geregenereerd, gladder en vitaler. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. De verbeterde vochtbalans zorgt voor een volle, frisse teint. Dermatologisch getest en heeft een hoge huidverdraagzaamheid. Parabenen vrij.
Adviesverkoopprijs: € 49,50 (50ml)

YOUTH NOW!Cell renewing anti-aging eye and eyelash serum, voor alle huidtypen
Dit oog- en wimperserum bevat naast de innovatieve anti-verouderingsbestanddelen het verstevigende EYE PRO®3X en intensief glad-
makende Liftonin™-Xpress, voor een onmiddellijk merkbaar en langdurig liftend effect. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. Cafeïne zorgt voor frisheid terwijl donkere kringen en wallen zichtbaar verminderen. Bovendien wordt bij regelmatig gebruik de wimpergroei gestimuleerd. Dermatologisch en oogheelkundig getest. Resultaat: de tere huid rondom de ogen ziet er frisser, gladder en vitaler uit. Het zeer efficiënte oog- en wimperserum vermindert lijntjes en rimpels zichtbaar. Donkere kringen en wallen worden minder zichtbaar. Voor een jeugdige huid rondom de ogen. Adviesverkoopprijs: € 41,60 (15ml)

www.carecosmetics.nl


Deel dit bericht:


Careality