Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 maart 2016

Nederland aantrekkelijk voor internationale franchiseformules

Doetinchem4Veel internationale franchiseformules willen zich in Nederland vestigen en zijn op zoek naar ondernemers die zich bij hun formule willen aansluiten. “Dit jaar hebben we opvallend veel internationale deelnemers”, aldus Guido van der Horst, beursorganisator van de franchisebeurs Onderneem ‘t!.

“Nederland staat bekend als een actief franchiseland waar men open staat om de samenwerking aan te gaan met internationale formules.” Dit meldt Stichting Onderneem ’t! in een persbericht aan Careality.

Internationale deelnemers
Internationale deelnemers op de beurs zijn bijvoorbeeld de health club formule Snap Fitness uit Amerika, teken- en schildercursus formule The International Art School uit Engeland en de parfum- en cosmeticaformule PerfumArte uit Spanje.
Ook reeds in Nederland gevestigde internationale formules nemen deel aan de franchisebeurs, zoals makelaardijformule RE/MAX (Amerika), fitnessformule Anytime Fitness (Amerika), The Athlete’s Foot (Amerika), opticienketen Specsavers (Engeland) en Délifrance (Frankrijk).

Franchise+ onderneemT logoDe franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt op donderdag 7 en vrijdag 8 april 2016 plaats bij EXPO Hoevelaken. In totaal zijn er 50 formules vertegenwoordigd uit diverse branches die op zoek zijn naar nieuwe ondernemers. Verder wordt er veel voorlichting gegeven, door onder andere ABN AMRO. De toegang is gratis.

(foto’s: archief Careality)


Deel dit bericht:


Careality