Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 maart 2016

Opening gezondste kiosk in Stadshart Amstelveen

Vitaminstore Vitaminboost mrt 2016 openingVitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven, en helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Deze week is de Vitaminboost kiosk in Stadshart Amstelveen geopend. De kiosk is een concept van Vitaminstore met broodjes, healthy salades én juices to go. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een gezond ontbijt, lunch, brunch óf healthy tussendoortje. Dit schrijft Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

Omdat we tegenwoordig lang niet altijd voldoende groente en fruit binnenkrijgen en we vaak druk zijn met ons werk, vergeten we nog wel eens gezond te eten. Daarom is deze kiosk in het leven geroepen: voor een gezonde en lekkere maaltijd to go. De kiosk is gelegen op de dezelfde plek als waar eerst Vitaminboost lunchroom zat. Naast zelf samen te stellen salades en gezonde broodjes, verkoopt Vitaminstore ook de vertrouwde verse juices. Aan deze sappen wordt een extra boost van bijvoorbeeld spirulina toegevoegd; voor meer energie en een betere weerstand. Of eiwitten voor sneller herstel na het sporten. Daarnaast worden er heerlijke ontbijtshakes en lunchvervangers gemaakt met namen als Green Magic of Mango Mania.

Naast deze kiosk heeft Vitaminstore meer dan 30 winkels door heel Nederland. Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en zij zien de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Vitaminstore bevat een breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedingssupplementen, superfoods, natuurcosmetica, slowjuicers of sportvoeding uitstekend bediend kan worden. Sinds twee jaar opent Vitaminstore alleen nog maar winkels met daarin een hippe juicebar.

 


Deel dit bericht:


Careality