Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 maart 2016

Therme huidverzorgingsproducten

Remark Therme Zen White Lotus wereldkuur body serumWist je dat Therme verschillende soorten verzorgingsproducten heeft voor het lichaam? Zo kan je kiezen voor een body serum, body butter of een droge olie spray. Dit meldt leverancier Remark B.V. in een bericht aan Careality.

Body Serum:
De Zen White Lotus wereldkuur én de Thalasso wereldkuur van Therme hebben een heerlijk bodyserum die de huid verzorgen als zijde. De zijdezachte geconcentreerde Body Serum van Therme heeft een snel intrekkende en vochtregulerende formule met een exclusief Perfection Peptide Complex, zeewierextract, zijde en jojoba olie voor een maximaal zacht resultaat. Deze intensieve lichaamsverzorging geeft een indrukwekkend voelbare verbetering aan de huid.

Droge Olie Spray:
Een olie staat er vaak om bekend vet te zijn. Omdat je natuurlijk niet je lichaam en kleding wilt hullen in een vet product heeft Therme een Droge Olie spray ontwikkeld. Door de unieke samenstelling van deze huidolie trekt de olie snel in de huid weg, zodat je huid niet vet aanvoelt. De wereldkuren Hammam, Thalasso, Bulgarian Rose, Ylang Ylang, Bali Flower en Marrakesh hebben een Droge Olie Spray in het assortiment.

Remark Therme Bulgarian Rose range sept 2015Body Butter:
Het woord zegt natuurlijk al genoeg. De Body Butters van Therme zijn een rijke boter die je lichaam verzorgt. De heerlijke grote pot Body Butter is gemakkelijk in gebruik én de verschillende wereldkuren hebben verzorgende en hydraterende ingrediënten toegevoegd zodat je huid niet alleen rijk verzorgt, maar ook optimaal gehydrateerd wordt. Welke ingrediënten dit zijn verschilt per wereldkuur product. De Body Butter is verkrijgbaar in de werelden van; Lomi Lomi, Ayurveda, Zen White Lotus, Thalasso, Saigon Pink Lotus, Hammam, Marrakesh, Finn Sauna, Ylang Ylang, Bulgarian Rose en Bali Flower.


Deel dit bericht:


Careality