Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 maart 2016

Wie ontvangt de GfK Drogisterij Award 2016?

shake hands

Aanstaande donderdag 17 maart zal Careality aanwezig zijn bij de uitreiking van de GfK Drogisterij Award. Waar gaan Joop Holla van GfK en Careality dit jaar heen? Zal de reis weer naar Zaandam gaan of wordt het dit jaar Diemen, Renswoude, Den Bosch of zelfs Beverwijk?   

De winnaar van dit jaar ontvangt in ieder geval een gloednieuwe beker. Omdat Etos vorig jaar voor de vijfde keer de titel Beste Drogist binnenhaalde, is de wisselbeker op het hoofdkantoor van Ahold in Zaandam gebleven. Kunnen ze daar dit jaar de nieuwe beker naast zetten of heeft de consument voor een andere formule gekozen?

GfK heeft deze week het uitgebreide consumentenonderzoek afgerond, waarbij de verschillende drogisterijformules op 8 aspecten worden beoordeeld. Op basis van dit onderzoek wordt de GfK Drogisterij Award 2016 uitgereikt. Nieuwsgierig? Houd de tweets van Joop Holla, van GfK (@RetailJoop) in de gaten voor meer informatie.

Wie weet tot a.s donderdag!

 


Deel dit bericht:


Careality