Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 maart 2016

Beste Etos van Nederland staat in Rijen

In het Brabantse Rijen staat een bijzondere winkel: Etos aan de Mangrovelaan (winkelcentrum Laverije). Het is de beste Etos van Nederland. “Wij hebben de landelijke Etos-wedstrijd gewonnen”, vertelt een trotse winkelmanager Noortje Otten. De prijs is een waardecheque van maar liefst 2.500 euro, dat bestemd is voor een teamuitje. De winkel wordt dan tijdelijk bemand door de directie van Etos zodat de medewerkers gezellig met z’n allen op pad kunnen.
Etos 'Beste Etos 2015' Rijen mrt 2016Het team van Etos in Rijen viert de overwinning samen met klanten. “We hadden al gepland om op zaterdag 2 april te vieren we dat we de beste Etos van Brabant zijn geworden. Nu we ook de Beste van Nederland zijn, doen we er uiteraard nog een schepje bovenop. Het wordt een gezellig evenement waarbij iedereen welkom is”, aldus de winkelmanager.

Spetterend feest
Alle Etos-winkels deden mee aan de Etos-winkelwedstrijd die een heel jaar duurde. Klanten, mystery-shoppers en medewerkers van het Etos-hoofdkantoor beoordeelden regelmatig de winkels op verschillende punten. Dat waren onder andere de deskundigheid van de medewerkers, de totale verzorging van de winkel en de extra activiteiten voor klanten. Tijdens de laatste beoordelingsronde bezocht de directie van Etos alle finalisten. De winnaar werd zaterdag 12 maart tijdens een spetterend feest in Zaandam bekendgemaakt. Daarbij waren ruim 4.000 Etos-medewerkers aanwezig.

De klant op nummer 1
Noortje Otten nam de trofee en de waardecheque in ontvangst van algemeen directeur Jan Derek Groenendaal en directeur winkels & logistiek Tom Rood. “We hadden niet verwacht dat we zouden winnen, maar stilletjes hoopten we er natuurlijk wel op”, bekent Noortje Otten. In het juryrapport staat onder andere dat Etos in Rijen de klant elke dag op nummer 1 zet. De winkel blinkt uit in het geven van deskundige service en advies. “Wij vinden het inderdaad belangrijk om op elke vraag een goed antwoord te geven. Hoe ingewikkeld de vraag ook is, wij gaan door totdat de klant tevreden is. Eerder stoppen we echt niet!”


Deel dit bericht:


Careality