Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 maart 2016

Boek: Voedzaam & Snel, De 100 populairste recepten

Na het overweldigende succes van Het Groene Smoothie Boek en Gezond leven doe je zo! komen Jennifer en Sven, oprichters van de populaire website Voedzaam & Snel, nu met Voedzaam & Snel, De 100 populairste recepten.

Kosmos Uitgevers Voedzaam & SnelWeinig tijd maar toch lekker en gezond eten? De recepten van Jennifer en Sven bieden uitkomst. In De 100 populairste recepten brengen ze de meest bekeken recepten van hun website Voedzaam & Snel samen in één boek. Van ontbijtjes tot salades, hoofdgerechten, soepen, snacks, toetjes en smoothies.

“We hebben de selectie gemaakt op basis van hoe vaak een receptpagina is bezocht, hoeveel positieve reacties een recept heeft ontvangen en hoe vaak het recept is geliked en gedeeld op social media. De leukste reacties hebben we bij de recepten vermeld”, aldus Jennifer en Sven.

Juist nu iedereen het drukker heeft dan ooit bewijzen Jennifer en Sven dat gezond eten niet veel tijd hoeft te kosten. Laat je inspireren om gezond en lekker te koken zonder extra tijd kwijt te zijn!

Jennifer en Sven beheren het populaire platform Voedzaam & Snel (dagelijks ruim 12.000 bezoekers). Zij maken er een sport van om gezond te leven op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Eerder schreven zij Het Groene Smoothie Boek en Gezond leven doe je zo!

Voedzaam & Snel, De 100 populairste recepten
Auteurs: Jennifer en Sven
Prijs: € 15,-
ISBN: 9789021561677
Verschijnt: 12 april 2016
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality