Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 maart 2016

Jordan introduceert Hello Smile kindertandenborstel 9-12 jaar

Remark Jordan Hello SmileVorig jaar zomer was in het nieuws dat bij 40.000 jonge kinderen in Nederland een ernstig verwaarloosd gebit is geconstateerd. Het goed tanden poetsen is belangrijk voor iedereen, maar zeker ook voor jonge kinderen. De kwaliteit van het melkgebit bepaald namelijk hoe sterk het uiteindelijke gebit wordt. Veel kinderen van 9 – 12 jaar gebruiken een volwassen tandenborstel. Maar door een verkeerd formaat van het borstelhoofd én een verkeerd formaat van het handvat wordt het gebit niet goed genoeg gereinigd. De kinderen van deze leeftijd hebben namelijk een vele kleinere mond en natuurlijk kleinere handen. Jordan, de marktleider in kindertandenborstels (IRI, wk52 2015) weet als geen ander dat kinderen een tandenborstel behoeven die afgestemd is op het gebit en de leeftijd van de kinderen. Daarom introduceert Jordan een nieuwe kindertandenborstel als aanvulling op het bestaande assortiment van kindertandenborstels: De Hello Smile tandenborstel voor de leeftijdscategorie 9-12 jaar. Dit schrijft leverancier Remark B.V. in een persbericht aan Careality.

Zeg doei tegen gaatjes – Hello Smile!
De Jordan kindertandenborstel Hello Smile heeft een kleiner borstelhoofd en een ergonomisch handvat voor kinderen van 9-12 jaar. Daarnaast zorgen de borstelhaartjes ervoor dat de achterste kiezen goed worden schoongepoetst! Goed poetsen wordt voor deze kinderen dus nóg gemakkelijker.

Tandenpoetsen wordt nu pas echt leuk!
Naast functionele eigenschappen maakt Jordan Hello Smile het tandenpoetsen echt leuk. De tandenborstel heeft namelijk een uniek magneetsysteem in het handvat waarmee je de tandenborstel kan ophangen aan, het standaard meegeleverde, magneetstripje die je aan de spiegel of een tegel kunt bevestigen. Naast het feit dat dit er leuk uit ziet, zorgt dit ervoor dat de tandenborstel aan de lucht opdroogt en niet in aanmerking komt met andere tandenborstels of oppervlakten. Wel zo hygiënisch!

Limited Edition – Back to School
De “back to school limited edition” heeft een fotoframe mét magneetfunctie. Hier kan je een foto indoen van je beste vriendje/vriendinnetje, favoriete voetballer of popster. Zo wordt je tandenborstel een echte gadget in de badkamer.

De Hello Smile tandenborstel is verkrijgbaar in vijf kleuren. Consumentenadviesprijs € 2,49


Deel dit bericht:


Careality