Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 maart 2016

Vitamin Booster van MARBERT

De jeugdige uitstraling van de huid is niet alleen genetisch bepaald maar ook een gevolg van de dagelijkse huidverzorgingsrituelen. Stress, vermoeidheid en externe factoren zoals zonlicht, koude, UV-straling of luchtvervuiling hebben invloed op de huid. Als de huid er moe en vochtarm uitziet heeft ze speciale verzorgingsproducten nodig die deze invloeden tegengaan, de vochtbalans van de huid compenseren en de natuurlijke beschermende functie herstellen. Dit meldt Care Cosmetics in een persbericht aan Careality.

Beauty Brands International; Marbert

Beauty Brands International; Marbert

Oplossing
MARBERT Vitamin Booster is een intensief vitamine serum dat hydrateert en de huid een unieke ervaring geeft. Het geeft de huid dagelijks een vitamine kick. Vitmanie C verfrist de huid en beschermt tegen vroegtijdige veroudering. De appel- en limoenextracten verbeteren de uitstraling van de huid.

Actieve bestanddelen
■ Vitamine C: geeft de huid een vitamine boost. Beschermt als een antioxidant tegen schadelijke invloeden van buitenaf die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken.
■ Appel- en limoenextract: hydateren en voeden de huid.
■ Amandelolie: beschermt de huidbarrière en maakt de huid glad en soepel.

Resultaat
De huid is de gehele dag voldoende gehydrateerd en de uitstraling is verbeterd. De huid ziet er frisser, gladder en soepeler uit.

Hoe te gebruiken
’s Morgens en ’s avonds de Vitamine Booster op het gereinigde gezicht en decolleté aanbrengen vóór de bijpassende verzorgingsproducten. Wordt snel opgenomen door de huid. Niet comedogeen. Dermatologisch getest.

Belangrijke argumenten
■ Herstel van de vochtbalans zodat de natuurlijke beschermende functies herstellen.
■ De huid voelt weer glad en soepel
■ Dagelijkse vitamine kick zodat de huid er fris en stralend uitziet.
■ Geschikt voor alle huidtypen.

Verkoopadviesprijs: € 30,25 (pompflacon 50ml)


Deel dit bericht:


Careality