Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 maart 2016

Zes geselecteerde ‘Pool Party kleuren’ nagellak van Sally Hansen

Coty Sally Hansen MG 630 Rhythm & BlueNaast mascara en een lipstick/gloss kunnen we de nagellak toch wel als het derde onmisbare make-up item van de vrouw betitelen. Zeker nu Sally Hansen de Miracle Gel 2.0 heeft gelanceerd. Deze superuitvinding is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gellook creëert zonder LED-lamp. Je nagellak blijft wel tot twee weken zitten! Het enige wat je hoeft te doen, is twee laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat 2.0. Hoe easy is dat?! En het resultaat? Superglanzende nagels die ultralang – wel een vakantielang – mooi blijven! Dit meldt leverancier Coty in een persbericht aan Careality.

SPRING 2014, 1553

SPRING 2014, 1553

Er zijn 47 Miracle Gel kleuren, dus voor iedere outfit is er een passende kleur te vinden. Maar kiezen is niet een eenvoudige klus. Daarom heeft Sally Hansen zes Miracle Gel tinten uitgekozen die perfect passen bij de fashion trends van deze zomer. Lak je nagels in jouw favoriete kleur of combineer ze met een andere kleur, of – ‘Pool Party Ready’ – met alle zes de kleuren. Laat het feest maar beginnen

Supertrots- Beauty Astir Award 2015!
Coty Sally Hansen MG 740 Miss Wanderlust
Sally Hansen heeft met Miracle Gel 2.0 de Beauty Astir Awards 2015 gewonnen in de categorie Best Make-up Mass! Een fantastische prijs waar we bijzonder trots op zijn, vooral omdat we in 2014 voor de Miracle Gel lancering ook de Beauty Astir Award ontvingen in de categorie Best Beauty Discovery.

De Miracle Gel™ Color Coat kleuren en Top Coat 2.0 zijn verkrijgbaar bij de Sally Hansen geautoriseerde verkooppunten. Adviesverkoopprijs: € 11,99.


Deel dit bericht:


Careality