Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 maart 2016

Drogist Bewust Beter Dubbeldam heropend i.c.m. The Readshop

Dubbeldam buiten IWoensdag 23 maart heropende Jeanette en Philo Scheffers en hun enthousiaste team onder groot enthousiasme van de inwoners van Dubbeldam hun compleet nieuwe DROGIST Bewust Beter. Dubbeldam was tot 1970 een dorp op het voormalig Eiland van Dordrecht en maakt sindsdien als wijk deel uit van de stad. Dubbeldam telt 12.570 inwoners.

Drogist Dubbeldam is gevestigd in het Centrum van Dubbeldam naast een vestiging van Nettorama. Naast de aanzuigende werking van de Nettorama tot ver buiten het primaire marktgebied is het gezellige Centrum van Dubbeldam volledig zelfvoorzienend en is er een compleet aanbod van winkels.

Jeanette en Philo zijn al jaren actief als ondernemer in de Boekhandel met The Read Shop en verbreden nu tijdig hun aanbod met een complete drogisterij. Het winkelteam heeft binnen 3 maanden het diploma Drogist afgerond. Naast de Drogist en het Read Shop assortiment biedt Drogist Dubbeldam Tabaksproducten, Staatsloterij, Lotto en een Sleutelservice.Dubbeldam binnen

Drogist Bewust Beter Dubbeldam is geheel aangepast naar de laatste formule uitgangspunten. De “Bewust Beter” wand laat duidelijk het natuurlijke assortiment in de winkel zien, welk in de folders terugkomt op de Bewust Beter pagina’s. De luxe wand accentueert het parfumerie aanbod.  Dit gecombineerd met  bijbehorend POS materiaal. De folderacties worden uitgelicht in de “Bewust Goedkoper” kopstellingen.


Deel dit bericht:


Careality