Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 maart 2016

Intro NIVEA Q10plus Shorty en NIVEA Q10plus Verstevigende Body Olie

We willen allemaal een gezonde en vooral stevige huid. NIVEA is al sinds 1998 pionier op het gebied van huidverzorging met het co-enzym Q10 voor zowel het gezicht als lichaam. Het huideigen Q10 zorgt ervoor dat rimpels in het gezicht verminderen en de lichaamshuid wordt verstevigd. Nu heeft NIVEA twee nieuwe producten aan het body-assortiment toegevoegd: de NIVEA Q10plus Verstevigende & Figuurcorrigerende Shorty en de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Olie, waarmee je binnen twee weken zichtbaar resultaat ziet en voelt. Zo ben je binnen no-time klaar voor de zomer! Zo schrijft leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Beiersdorf Nivea Verstevigende_Figuurcorrigerende_Q10_Shorty_SM_JPEGHet co-enzym Q10 is van nature in de huid aanwezig en ondersteunt de vitale functies van de huid. In de loop der jaren neemt het Q10-niveau echter af, waardoor de huid verslapt. Door te sporten en voeding dat rijk is aan Q10 te eten, zoals rundvlees, noten, vette vis en avocado kunnen we het huideigen Q10 aanvullen. Daarnaast biedt NIVEA een uitgebreid assortiment van verzorgingsproducten met Q10 om de huid van buitenaf te verstevigen. NIVEA’s Q10plus-lijn voor gezicht en lichaam wordt nu uitgebreid met de introductie van twee nieuwe bodyproducten.

NIVEA Q10plus Verstevigende & Figuurcorrigerende Shorty
De innovatieve NIVEA Q10 Shorty corrigeert buik, billen en bovenbenen direct en verstevigt de huid tegelijkertijd door de toevoeging van Q10. In de stof van de Q10plus Shorty zijn micro-
capsules verwerkt die een cosmetische olie, verrijkt met Q10, bevatten. Tijdens het dragen van de Shorty barsten de microcapsules als badpareltjes open waardoor de actieve ingrediënten direct door beweging in de huid worden gemasseerd, zonder daarbij een vette substantie achter te laten. Het dragen van de NIVEA Shorty zorgt dus voor een mooi gevormd figuur en tegelijkertijd verzorgt en verstevigt het de huid in twee weken.

De NIVEA Q10plus Shorty kan dagelijks worden gedragen onder je gewone kleding en over je ondergoed. De microcapsules met Q10 blijven tot dertig wasmachinebeurten effectief. Let op: de NIVEA Q10 Shorties zijn slechts beperkt verkrijgbaar vanaf eind maart tot mid juni 2016.

Beiersdorf Nivea verzorgende Body Oil pack+fobo.LRNIVEA Q10plus Verstevigende Body Olie
De Q10-verzorgingslijn wordt verder uitgebreid met de  NIVEA Q10plus Verstevigende Body Olie. Deze olie is ideaal voor de droge huid en bevat naast het co-enzym Q10 verzorgende avocado-, macadamia- en katoenzaadolie. Deze formule bevordert de huidelasticiteit en vermindert de zichtbaarheid van huidstriemen. Het product is dan ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen die striae op hun buik willen voorkomen of verminderen. De multifunctionele olie, tevens toepasbaar als massageolie, kan op het hele lichaam worden aangebracht op zowel de natte als de droge huid. Daarnaast egaliseert de olie de huid en biedt het al binnen twee weken zichtbaar resultaat.

Het NIVEA Q10-assortiment wordt aangevuld met twee producten:

  • NIVEA Q10plus Verstevigende & Figuurcorrigerende Shorty is tijdelijk beschikbaar van eind maart tot mid juni. Het product is verkrijgbaar in maat S-M en L-XL voor een permanente afprijzing van € 29,99 voor € 19,99.
  • NIVEA Q10plus Verstevigende Body Olie is verkrijgbaar voor de adviesprijs van
    € 10,99.

Deel dit bericht:


Careality